reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

u nas powiedziala, plyty wielekrotnego nagrywania potrzebne... no dobra, to tlumaczy fakt, ze kilka plyt jest. ale dlugosc filmu? zaluje, ze nie wzielismy aparatu, zeby nagrac to :( mowie Wam, tak mi szkoda tego momentu, gdy nasza niunia sie usmiecha, a ona akurat tego nie nagrala :(

konkluzja taka - NIE POLECAM USG 4D w EMC!!! szkoda pieniedzy!

acha, nasza kruszynka wazy teraz ok 2900g i zapowiada sie, ze bedzie ciezsza niz synek, ale niekoniecznie dluzsza...

reklama
mowie Wam, tak mi szkoda tego momentu, gdy nasza niunia sie usmiecha, a ona akurat tego nie nagrala :(

Szkoda ze Wam tego momentu nienagrala :(mogl Twoj maz nagrywac komorka tak jak zrobil to moj :-D My akurat mamy nagrane jak cora sie usmiecha i jak sie raczka zaslania :-)jak sie obudzila to ruszala sie jak nie wiem co....
No to ladnie wazy Wasze dziecie,nasza od ostatniego usg przytyla 600 g jesli przytyje kolejne 600g tak mniej wiecej przez kolejne 6 tyg to bedzie wazyla tyle co Nacia,zobaczymy

dziewczyny to o czym piszecie to masakra jakaś...:baffled:
jak mozna nagrac na 3 płytach taki krótki filmik.. i jeszcze za to płacić tyle siana!!

ja z Vi robiłam u sempki i mam 30 min filmu (wraz z początkowymi badaniami w 2d ) i odkąd zaczęła wpisywać w maszynie datę poczęcia odtąd jest filmik do samego końca.. dałam 150euro

a teraz w pl za 15o zł. też mam 30 min filmu nagrane w ten sam sposób!!
na początu jest chwila badań w 2d pomiary itp..a póxńiej mogę się ciezyc filmikiem mojej niuńci przez reesztę czasu

i płyty nie miałam swojej ani u sempki ani w pl!! dostałam w gratisie:-p

u nas uż pępuszek odpadł .. czyli tak samo szybko jak z Viki :-)

Spać nie mogę:wściekła/y:Już tak się męczę w nocy,że szkoda gadać..Bolą mnie kolana,boki,dłonie mi drętwieją,mam zapchany nos,chrapię,gęba mi się otwiera i jadę z koksem:eek:
Rozstępy mi się na brzuchu porobiły nowe:baffled:Ale co się dziwić,mam wieelki brzucho:sorry2:
A powiedzcie mi czy macie krechę od pępka w dół?Z Radkiem jakoś pod koniec mi się pojawiła a teraz nie mam:no:No może jakby się uprzeć to coś tam leciusieńko widać,ale może sobie wkręcam:sorry2:
Za to wszystkie pieprzyki mi ściemniały i plamki na gębie powyłaziły:dry:Wiem,że to normalne i nawet nie jest tak źle bo z Radkiem,około 8 miesiąca mi ostuda wyszła pod oczami i wyglądałam jak panda albo jak po wizycie w solarium w okularach:-DNo,ale jak mówię,tej kreski praktycznie nie mam:sorry2:

ja nie wiem czy to wina sprzetu czy nieumiejetnosc obslugi sprzetu... w kazdym razie wszystkim bede odradzac i napisze odpowiedni list do EMC

Tichonek, ja tez nie mam kreski. W ogole nie czuje sie jak na 9 miesiac. Ale w nocy najwygodniej spac mi na prawym boku. Dzis probowalam sie przewrocic na lewy i tak mnie cos w srodku po lewej stronie zabolalo, ze zrezygnowalam. Pewnie mala na cos ucisnela. No i boli mnie rrawa pachwina, to tez podobno od ucisku...

Rozstepow jeszcze nie mam, ale kto wie czy sie nie pojawia. Brzuch podobno nie jest duzy. Po pierwszej ciazy nie mialalm rostepow, wiec zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Spać nie mogę:wściekła/y:Już tak się męczę w nocy,że szkoda gadać..Bolą mnie kolana,boki,dłonie mi drętwieją,mam zapchany nos,chrapię,gęba mi się otwiera i jadę z koksem:eek:
Rozstępy mi się na brzuchu porobiły nowe:baffled:Ale co się dziwić,mam wieelki brzucho:sorry2:
A powiedzcie mi czy macie krechę od pępka w dół?Z Radkiem jakoś pod koniec mi się pojawiła a teraz nie mam:no:No może jakby się uprzeć to coś tam leciusieńko widać,ale może sobie wkręcam:sorry2:
Za to wszystkie pieprzyki mi ściemniały i plamki na gębie powyłaziły:dry:Wiem,że to normalne i nawet nie jest tak źle bo z Radkiem,około 8 miesiąca mi ostuda wyszła pod oczami i wyglądałam jak panda albo jak po wizycie w solarium w okularach:-DNo,ale jak mówię,tej kreski praktycznie nie mam:sorry2:

hej tichonku u mnie tez kreska jest ale b slabo widoczna ale za to moje cycki wysyp[alu nowe piegi mam nadzieje ze to zejdzie:sorry2:wiec kochana kreska sie nie przejmuj:-)a cos chcial;am jeszcze od was aaa juz wiem czy wiecie jakie dokumenty daja do wypelnienia po porodzie chodzi mi czy musze miec nr konta o chb czy cos takiego???

ja nie wiem czy to wina sprzetu czy nieumiejetnosc obslugi sprzetu... w kazdym razie wszystkim bede odradzac i napisze odpowiedni list do EMC

Ja juz mowilam,ze ta przychodnia jest do d*** i ja ja kazdemu odradzam... doprowadzaja mnie tam do szalu:angry: chodzem tam juz ,,tylko'' do GP i koniec wiecej tam nie chodze bo kogos ukatrupie tam ;-).

Ja juz mowilam,ze ta przychodnia jest do d*** i ja ja kazdemu odradzam... doprowadzaja mnie tam do szalu:angry: chodzem tam juz ,,tylko'' do GP i koniec wiecej tam nie chodze bo kogos ukatrupie tam ;-).

Moze do dupy nie jest ale osoby pracujace tam w recepcji mnie doprowadzaja do szalu...ja tez chodze do GP ostatnio jak bylam to sie pozegnalysmy i mam sie pokazac jak juz urodze.
A dwa mogliby sie dobrze zapoznac z sprzetem i by nie bylo takich nieprzyjemnosci

Tichonek ja kreski nie mialam przy Naci i teraz tez nie mam,spac tez nie moge ale pocieszam sie ze juz niedlugo i wszystko wroci do normy mam taka nadzieje

reklama
Do góry