reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
dranissimo kochana ja po urodzeniu Matta przeprowadziłam się do Newcastle co.Dublin,chyba jak miał jakoś 8 tygodni.I tam w Dublinie nas panie pielęgniarki zwerbowały na obowiązkowe szczepienie BCG bo byliśmy "przyjezdnymi".W tym czasie w ogóle nie szczepili na tą szczepionkę w całym CO.Galway twierdząc,że tam nie było nigdy epidemii gruźlicy i nie było obowiązkowych szczepień :no: Wprowadzili to jakoś rok po naszym wyjeździe z co.Galway :tak:
Tak więc chłopcy są zaszczepieni i bardzo szybko dostaliśmy prykaz zaszczepienia w Dublinie :tak:

ViKamcia jeszcze raz gratuluję:tak:Emmę już na NK widziałam,cudeńko:-)A i na majówkach podczytywałam co tam u Ciebie:-pSuper,że taki szybki miałaś poród:tak:Ja też chcę!!!:-D
Ja dziś wreszcie zakończyłam zakupy porodowo-noworodkowe i już mam wsio:tak:Jutro składamy wózio i łózio i czekamy:-)

hej

vikamcia,dranissimo ogromne gratulacje!!

anineczka ja chodze do dr. R. D ;-)
chodzilam do niego w pierwszej ciazy, teraz byl moim gp. I nie narzekam ;-) moge polecic, choc wiem,ze ma rozne opinie ;-) zalezy co kto oczekuje.
Ja tam do niego chodze juz dlugo i poki co nie mam zamiaru zmieniac lekarza ;-)

Ania, jak tam Wasze wrazenia? Bo ja jestem jeszcze bardziej rozczarowana, niz wczesniej :( Teraz dostalismy 3 plyty, kazda z jednym krociutkim filmikiem :(( dlugosc podobna jak za pierwszym razem :(

Niunia pieknie sie usmiechnela do nas, ale to akurat nie zostalo nagrane, zaluje jeszcze bardziej :((((

Juz nie wiem co o tym myslec.... Sprobuje zlapac Cie na GG wieczorem

No co Ty,sloszym?!:szok:Mnie się coś wydaje,że oni tam po prostu nie potrafią tego sprzetu obsługiwać jak należy i dlatego tak a nie inaczej nagrywają:baffled:Żeby 3 minuty filmu na trzech płytach?:-D:-D:-DJa mam 20 minut na jednej:tak:

reklama
Sloszym u nas podobnie z tym ze my mamy 4 plyty i na kazdej plytce po niecalej minucie,Nasza cora oczywiscie na poczatku sobie spala ale pozniej sie rozbudzila i nawet mamy ujecie i zdjecia jak sie usmiechnela:-)
J jej sie pytal dlaczego nie moze nagrac na jednej plycie i w calosci filmiku to powiedziala ze zle sa plyty.
J stanal za nia i nagrywal telefonem :-D nagral ponad 8 minut filmiku.
Nasza cora wazy 2600g wiec na pewno bedzie wieksza niz Nacia.

Tichonek ma racje ze nie potrafia obslugiwac sprzetu i tyle ale coz zgram to wszystko co mamy na jedna plyte i pamiatka bedzie.

Ostatnia edycja:
Do góry