biola
szczęsliwa mama
Bina no proawie 4500g kochana gratulacje)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez chodze do GP ostatnio jak bylam to sie pozegnalysmy i mam sie pokazac jak juz urodze.
A odprowadzając Radka do szkoły dziś usłyszałam od innych mam,że mi się brzuch obniżyłJa tego jeszcze nie widzę
witam wszystkie mamuski,ja tylko na chwile.
chce tylko napisac no i pochwalic sie bardzo ze 22.04 zostala przeszczesliwa mama,maly przyszedl na swiat w wielki piatek o godz.20.28 i wazyl cale 4.448kg.
w srode wieczorem wody troche mi poscily ale dzielnie czekalam w domu na bole,a tu boli zadnych w czwartek rano do szpitala pojechalismy,w szpitalu lezalam caly czwartek i cala noc i nic,rano w piatek doktor zdecydowal ze przebija mi wody,o 10.30 przebili mi wody a o 12 zaczelam dostawac bole,o 16 zabrali mnie na porodowke tylko z 2 cm.rozwarcia a ze mialam epidural a przy epiduralu trzeba czekac okolo3-4 godzin.o 20 miaram juz rozwarcie.20.15 zaczely mi sie skurcze parte a 13 min.pozniej malenstwo moje przyszlo na swiat,zakochalam sie w nim od samego poczdku.aha kilka dobrych szwow mam,musialam peknac przy porodzie bo mnie szyli.
nie karmie piersia bo maly byl taki glodomor ze hej,w szpitalu karmilam butelko ale po wyjsciu ze szpitala zaczelam sciagac mleko i naprawde jest super,w ciagu dnia sciagam mleko elektryczna sciagarka a w nocy maly aptamil,mleko z butelki mi pije.
caluje was mamusienki i pozdrawiam,mam nadzieje niedlugo sie odezwe,przy 2 dzieci nawet nie moge sobie usiasc na sekunde,
musze zmienic suwaczki ale to nie dzis.ciumka pa
Jak dla mnie to teżTichonek jak dla mnie to masz wysoko brzuch