reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

hehe bo ja jestem stalym pacjentem :)!:-DNie no powiem Ci szczerze,ze zazwyczaj moj chlopak placi,ale dzis jak dzwonilam i pytalam i zapisywalam sie na wizyte +usg3d to mi kobita powiedziala 150e specjalnie pytalam bo gdzies tu wyczytalam,ze niektorych 230 kasuja

reklama
hehe bo ja jestem stalym pacjentem :)!:-DNie no powiem Ci szczerze,ze zazwyczaj moj chlopak placi,ale dzis jak dzwonilam i pytalam i zapisywalam sie na wizyte +usg3d to mi kobita powiedziala 150e specjalnie pytalam bo gdzies tu wyczytalam,ze niektorych 230 kasuja

a moze 230 to USG 150 plus wizyta 80?

kiedys, jak dzwonilam po przychdniach, zeby sie dowiedziec o cene zwyklego USG, w PW zachwalany pan doktor poinformowal mnie,ze samego USG nie mozna zrobic, tylko musi byc tez wizyta, czyli chcial skasowac za USG plus wizyte... jakos dalo rade w innym miejscu...

nie napewno nie co miesiac chodze na wizyte i usg i place te 150 czy 160e jak mnie kolezanka poprawila;-) nie wydaje mi sie zeby to tyle kosztowalo.Zreszta zadalam proste pytanie ile kosztuje cala wizyta z USG 3d, a Pani powiedziala 150e i ja nie zapalace ani centa wiecej :-p

a moze 230 to USG 150 plus wizyta 80?

kiedys, jak dzwonilam po przychdniach, zeby sie dowiedziec o cene zwyklego USG, w PW zachwalany pan doktor poinformowal mnie,ze samego USG nie mozna zrobic, tylko musi byc tez wizyta, czyli chcial skasowac za USG plus wizyte... jakos dalo rade w innym miejscu...

Wiesz ja ostatnio jak bylam w przychodni powiedzialam ze chce samo usg w recepcji koles mowi ze nie mozna tak ja mowie jak nie mozna skoro wczesniej bylo mozna zazdwonil do gina i placilam tylko za usg:tak:

Wiesz ja ostatnio jak bylam w przychodni powiedzialam ze chce samo usg w recepcji koles mowi ze nie mozna tak ja mowie jak nie mozna skoro wczesniej bylo mozna zazdwonil do gina i placilam tylko za usg:tak:

No a powiedz komentował lekarz wyniki usg,no bo mnie to właśnie dziwi,ja nie chcę wizyty bo mam je u swojego lekarza,a chcę tylko usg by zmierzył przeziernośc i kośc nosową ,da się tak ?:sorry2:

Aniaa sama ciekawa jestem jak rozwiąże się sprawa tego USG Twojego,tzn.o ile dłuższy filmik będzie Ci dane zobaczyć:sorry2:Mam nadzieję,że teraz będziecie zadowoleni:tak:
A ciśnienie masz na prawdę super:tak:
Ja na swoje też nie narzekam,w domu mam zawsze około 125/80 ale jak tylko mam wizytę w szpitalu czy u GP to mi ponad 140 skacze:wściekła/y:Bo ja nerwus straszny jestem i przez to muszę się ciagać wiecznie po szpitalach na monitoringi:sorry2:Grrr!

No a powiedz komentował lekarz wyniki usg,no bo mnie to właśnie dziwi,ja nie chcę wizyty bo mam je u swojego lekarza,a chcę tylko usg by zmierzył przeziernośc i kośc nosową ,da się tak ?:sorry2:

Tak jak bedziesz dzwonic do przychodni to powiedz ze Cie interesuje tylko usg bez wizyty i nie daj sie naciagnac bo wiesz moga Ci mowic ze tak sie nie da a sie da jestem tego przykladem :tak:,gin ktora robila mi przeziernosc mowila co i jak takze bez sensu placic 160 skoro mozna zaplacic 80

Tichonek sama jestem ciekawa zobaczymy ale po wszytskim poprosze aby mi wlaczyla w gabinecia co nagrala zeby pozniej nie bylo niespodzianek jak ostatnio.Ja tez jestem nerwus ale poki co cisnienie zawsze mam dobre jak jestem na wizytach czy w szpitalu i czy tez u GP
A powiedz mi kiedy teraz masz do szpitala?Ja mam w 36 tc i pozniej pewnie bedzie za 2 tyg co,czy sie myle?
Jak to u Ciebie wyglada?

reklama
Do góry