reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

hehe bo ja jestem stalym pacjentem :)!:-DNie no powiem Ci szczerze,ze zazwyczaj moj chlopak placi,ale dzis jak dzwonilam i pytalam i zapisywalam sie na wizyte +usg3d to mi kobita powiedziala 150e specjalnie pytalam bo gdzies tu wyczytalam,ze niektorych 230 kasuja

reklama
hehe bo ja jestem stalym pacjentem :)!:-DNie no powiem Ci szczerze,ze zazwyczaj moj chlopak placi,ale dzis jak dzwonilam i pytalam i zapisywalam sie na wizyte +usg3d to mi kobita powiedziala 150e specjalnie pytalam bo gdzies tu wyczytalam,ze niektorych 230 kasuja

a moze 230 to USG 150 plus wizyta 80?

kiedys, jak dzwonilam po przychdniach, zeby sie dowiedziec o cene zwyklego USG, w PW zachwalany pan doktor poinformowal mnie,ze samego USG nie mozna zrobic, tylko musi byc tez wizyta, czyli chcial skasowac za USG plus wizyte... jakos dalo rade w innym miejscu...

nie napewno nie co miesiac chodze na wizyte i usg i place te 150 czy 160e jak mnie kolezanka poprawila;-) nie wydaje mi sie zeby to tyle kosztowalo.Zreszta zadalam proste pytanie ile kosztuje cala wizyta z USG 3d, a Pani powiedziala 150e i ja nie zapalace ani centa wiecej :-p

a moze 230 to USG 150 plus wizyta 80?

kiedys, jak dzwonilam po przychdniach, zeby sie dowiedziec o cene zwyklego USG, w PW zachwalany pan doktor poinformowal mnie,ze samego USG nie mozna zrobic, tylko musi byc tez wizyta, czyli chcial skasowac za USG plus wizyte... jakos dalo rade w innym miejscu...

Wiesz ja ostatnio jak bylam w przychodni powiedzialam ze chce samo usg w recepcji koles mowi ze nie mozna tak ja mowie jak nie mozna skoro wczesniej bylo mozna zazdwonil do gina i placilam tylko za usg:tak:

Wiesz ja ostatnio jak bylam w przychodni powiedzialam ze chce samo usg w recepcji koles mowi ze nie mozna tak ja mowie jak nie mozna skoro wczesniej bylo mozna zazdwonil do gina i placilam tylko za usg:tak:

No a powiedz komentował lekarz wyniki usg,no bo mnie to właśnie dziwi,ja nie chcę wizyty bo mam je u swojego lekarza,a chcę tylko usg by zmierzył przeziernośc i kośc nosową ,da się tak ?:sorry2:

Aniaa sama ciekawa jestem jak rozwiąże się sprawa tego USG Twojego,tzn.o ile dłuższy filmik będzie Ci dane zobaczyć:sorry2:Mam nadzieję,że teraz będziecie zadowoleni:tak:
A ciśnienie masz na prawdę super:tak:
Ja na swoje też nie narzekam,w domu mam zawsze około 125/80 ale jak tylko mam wizytę w szpitalu czy u GP to mi ponad 140 skacze:wściekła/y:Bo ja nerwus straszny jestem i przez to muszę się ciagać wiecznie po szpitalach na monitoringi:sorry2:Grrr!

No a powiedz komentował lekarz wyniki usg,no bo mnie to właśnie dziwi,ja nie chcę wizyty bo mam je u swojego lekarza,a chcę tylko usg by zmierzył przeziernośc i kośc nosową ,da się tak ?:sorry2:

Tak jak bedziesz dzwonic do przychodni to powiedz ze Cie interesuje tylko usg bez wizyty i nie daj sie naciagnac bo wiesz moga Ci mowic ze tak sie nie da a sie da jestem tego przykladem :tak:,gin ktora robila mi przeziernosc mowila co i jak takze bez sensu placic 160 skoro mozna zaplacic 80

Tichonek sama jestem ciekawa zobaczymy ale po wszytskim poprosze aby mi wlaczyla w gabinecia co nagrala zeby pozniej nie bylo niespodzianek jak ostatnio.Ja tez jestem nerwus ale poki co cisnienie zawsze mam dobre jak jestem na wizytach czy w szpitalu i czy tez u GP
A powiedz mi kiedy teraz masz do szpitala?Ja mam w 36 tc i pozniej pewnie bedzie za 2 tyg co,czy sie myle?
Jak to u Ciebie wyglada?

reklama
Do góry