Tak więc wszystko zależy od dobrej woli lekarza
dokladnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak więc wszystko zależy od dobrej woli lekarza
Na przeziernosc i polowkowe jedzilam do przychodni na Santry{nie wiem gdzie Ty mieszkasz} robila mi je Antepowicz,ogolnie jestem zadowolona z niej ale troszku sie zdenerwowalam po tym 4 d ktore tez robila tyle ze w innej przychodni nie wiem czy ona nie wlaczyla maszyny tak jak powinna czy co :-(
Ja z czystym sumieniem, a bardzo duzo chodzilam tu po lekarzach moge polecic Ci 2:-):
Pierwszy lekarz to dr.Antepowicz bardzo mila, kompetentna osobka.Pomocna i bardzo zyczliwa znajaca sie na rzeczy.Ja nigdy nie chodzilam do kobiety tzn w ostatecznosci i naprawde jak mowie,ze warto do niej isc to cos w tym jest .
Drugi lekarz to dr.Żulichowski wie co robi,ma naprawde duza wiedze nie mniej jednak jest taki hmm nie wiem jak to powiedziec sztywny hehe no, ale to ma byc lekarz,a nie kumpel... mi osobiscie bardzo pomogl.