reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Dranissimo GRATULACJE!!!

Vikamcia GRTAULACJE!!!!

Ciekawe jak tam Misia?

Anineczko jak samopoczucie?

Ja dzis mam wizyte u GP a tak mi sie nie chce :no: przy okazji sie zapytam w recepcji czy nie moga mi zrobic tej poprawki 4d dzisiaj a jak nie to w niedziele bedziemy musieli jechac

Dranissimo Gratulacje

Ania83 powiedz mi dlaczego będziesz robic poprawkę usg? Co poszło nie tak?
I kto robi Ci to usg? Ile się płaci ?
Bo ja se tak myślę,że poszłabym między 11 a 13 tygodniem zmierzyc NT u maluszka :dry:

A czuję się różnie.Dziś już ściskałam kibelek a później kawał kiełbachy jadłam :baffled:
W nocy mi nie wygodnie bo mnie więzadła ciągną :dry:

Dranissimo Gratulacje

Ania83 powiedz mi dlaczego będziesz robic poprawkę usg? Co poszło nie tak?
I kto robi Ci to usg? Ile się płaci ?
Bo ja se tak myślę,że poszłabym między 11 a 13 tygodniem zmierzyc NT u maluszka :dry:

A czuję się różnie.Dziś już ściskałam kibelek a później kawał kiełbachy jadłam :baffled:
W nocy mi nie wygodnie bo mnie więzadła ciągną :dry:

A wiec tak bylismy na 4 d mialam robione z 40 min i myslelismy z mezem ze choc polowa bedzie tego nagrania na plytach,dodam ze dostalismy dwie plyty na kazdej plycie bylo nagranie ale filmiki trwaly niecala minute zobaczylismy to dopiero w domu,placilismy 160 euro.
Napisalam skarge do przychodni i w niedziele mam miec robiona poprawke wiec zobaczymy.

Na przeziernosc i polowkowe jedzilam do przychodni na Santry{nie wiem gdzie Ty mieszkasz} robila mi je Antepowicz,ogolnie jestem zadowolona z niej ale troszku sie zdenerwowalam po tym 4 d ktore tez robila tyle ze w innej przychodni nie wiem czy ona nie wlaczyla maszyny tak jak powinna czy co :-(

To faktycznie w ciula przygrali :wściekła/y:
ale dobrze,że uwzględnili reklamację.

Mi to obojętnie gdzie pojadę,ale do Dublina bo tutaj koło mnie nie ma chyba żadnej przychodni,a do Dublina mam 70km tak więc nie tak źle :tak:
A ta dr.Antepowicz to przyjmuje chyba w 5 przychodniach,gdzie nie wrzuciłam w google jej nazwiska tam inna przychodnia się reklamowała :szok:

Na przeziernosc i polowkowe jedzilam do przychodni na Santry{nie wiem gdzie Ty mieszkasz} robila mi je Antepowicz,ogolnie jestem zadowolona z niej ale troszku sie zdenerwowalam po tym 4 d ktore tez robila tyle ze w innej przychodni nie wiem czy ona nie wlaczyla maszyny tak jak powinna czy co :-([/QUOTE]

:baffled: jej nie strasz mnie bo ja jade we wt i mam nadzieje ze lekarz sie postara ;-) ja tez jestem zadowolona z z tej Pani ginekolog powiedziałabym, ze nawet bardzo :-)

reklama
To faktycznie w ciula przygrali :wściekła/y:
ale dobrze,że uwzględnili reklamację.

Mi to obojętnie gdzie pojadę,ale do Dublina bo tutaj koło mnie nie ma chyba żadnej przychodni,a do Dublina mam 70km tak więc nie tak źle :tak:
A ta dr.Antepowicz to przyjmuje chyba w 5 przychodniach,gdzie nie wrzuciłam w google jej nazwiska tam inna przychodnia się reklamowała :szok:

Ja proponuje jedna przychodnie M. hehe, a prawie wszystkie zwiedzilam... uwazam, ze maja tam najlepszy sprzet i personel bo w tej cudownej przychodni kolo rotundy kiedys ukatrupie;-) pania w recepcji- poniewaz tak okropnej baby nigdy nie spotkalam i za kazdym razem jak ide tam do GP to robi mi sie slabo na sama mysl,ze ja zobacze!

Do góry