reklama
josia
Mama Josia
Dziewczyny czy Wy tez w ostatnich tygodniach macie wiekszy apetyt ja normalnie caly czas cos jem i jem jak tak dalej bedzie to jeszcze chwila i bede sie toczyc
Aniaa, ja mam tak przez cala ciaze. Wczoraj sie zwazylam: 11kg w 5 m-cy. A gdzie tu jeszcze do konca?
Dzisiaj mam wizyte w szpitalu i siedze w pracy jak na szpilkach bo sie doczekac nie moge... no i bede sie starala "wysepic" wolne (tylko nie wiem jak), bo z szefem rozmowa sie skonczyla na "you'll be fine" :/
Aniaa83
Fanka BB :)
Aniaa, ja mam tak przez cala ciaze. Wczoraj sie zwazylam: 11kg w 5 m-cy. A gdzie tu jeszcze do konca?
Dzisiaj mam wizyte w szpitalu i siedze w pracy jak na szpilkach bo sie doczekac nie moge... no i bede sie starala "wysepic" wolne (tylko nie wiem jak), bo z szefem rozmowa sie skonczyla na "you'll be fine" :/
No ja od poczatku tak nie mialam bo przez trzy miesiace mnie mdlosci meczyly a jak odpuscily to waga szla powoli do gory,dwa mieisace zostaly do porodu i teraz mam taki apetyt narazie od poczatku ciazy mam 7kg na plusie
Ostatnio jak bylam na wizycie to cora wazyla prawie 2 kg i gin mowila ze sporo jak na ten czas no i ze ciaza jest starsza o dwa tygodnie zobaczymy jakiego kluska urodze :-)
Kolejna wizyte mam 1 maja gin bedzie sie starala nagrac ponownie usg w 4d wiec zobaczymy i tez sie doczekac nie moge.
Josia powodzenia na wizycie i daj znac jak juz bedziesz po
biola
szczęsliwa mama
hej dziewczyny ja tylko na chwilke mam prosbe mozecie mi przeslac linka do tego sklepu pl z rzeczami dzieciecymi na rathoole
hej dziewczyny ja tylko na chwilke mam prosbe mozecie mi przeslac linka do tego sklepu pl z rzeczami dzieciecymi na rathoole
Baby Accessories
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
U mnie równo 10 kg do przodu,nie narzekam bo z Radkiem na tym etapie już 14-15kg.miałam,poza tym te 10kg na plusie już się trzyma od jakiś 3 tygodnia ja wpieprzam jak dzikNa bank mi jeszcze przybędzie ale jak na razie jestem happy:-)
Josia obyś załatwiła zwolnienie bo ta praca to...
Ja dziś byłam u GP i oczywiście baby is happy
Ciekawe jak tam dranissimo...
Josia obyś załatwiła zwolnienie bo ta praca to...
Ja dziś byłam u GP i oczywiście baby is happy
Ciekawe jak tam dranissimo...
Ostatnia edycja:
Aniaa83
Fanka BB :)
Aniu, jak Ty te 7 kg zrobilas? kurcze, malutko.... ja mam juz 13kg na plusie przy pierwszym mialam na koniec 18kg, mam nadzieje,ze teraz bedzie mniej, ale to jeszcze 5 tyg...
W sumie to nic nie robilam ja w pierwszej ciazy przytylam 8 kg a teraz napewno bedzie ciut wiecej na koniec no i mi wszystko idzie w brzuch...
Biola na zakupy do Rathcool sie wybierasz:-)
reklama
biola
szczęsliwa mama
sloszym dzieki za linka
aniu potrzebowalam tego linka zeby siostrze pokazac jakie wozki maja w tym sklepie bo szuka cos dla siebie bo tez w ciazy jest
a u mnie 11 kg do przodu i juz zaczynam puchnacno ale pocieszam sie ze juz nieduzo mi zostalo do konca.jestem teraz w carlow i mam tu kolezanki ktore przytyly jedna 35 a druga 40 kd wiec ze mna nie jest tak zle jak narazie
pisze tego posta od jakis 2 godz bo na tej wsi nie ma neta dzisysssssssssssssss
aniu potrzebowalam tego linka zeby siostrze pokazac jakie wozki maja w tym sklepie bo szuka cos dla siebie bo tez w ciazy jest
a u mnie 11 kg do przodu i juz zaczynam puchnacno ale pocieszam sie ze juz nieduzo mi zostalo do konca.jestem teraz w carlow i mam tu kolezanki ktore przytyly jedna 35 a druga 40 kd wiec ze mna nie jest tak zle jak narazie
pisze tego posta od jakis 2 godz bo na tej wsi nie ma neta dzisysssssssssssssss
Podziel się: