reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
sloszym no wlasnie dlatego pewnie staraja sie poczekac do 4 cm (szczegolnie w przypadku wywolywania) zeby akcja porodowa sie nie zatrzymala.

Dziewczyny czy Wy tez w ostatnich tygodniach macie wiekszy apetyt ja normalnie caly czas cos jem i jem jak tak dalej bedzie to jeszcze chwila i bede sie toczyc

Aniaa, ja mam tak przez cala ciaze. Wczoraj sie zwazylam: 11kg w 5 m-cy. A gdzie tu jeszcze do konca? :D
Dzisiaj mam wizyte w szpitalu i siedze w pracy jak na szpilkach bo sie doczekac nie moge... no i bede sie starala "wysepic" wolne (tylko nie wiem jak), bo z szefem rozmowa sie skonczyla na "you'll be fine" :/

Aniaa, ja mam tak przez cala ciaze. Wczoraj sie zwazylam: 11kg w 5 m-cy. A gdzie tu jeszcze do konca? :D
Dzisiaj mam wizyte w szpitalu i siedze w pracy jak na szpilkach bo sie doczekac nie moge... no i bede sie starala "wysepic" wolne (tylko nie wiem jak), bo z szefem rozmowa sie skonczyla na "you'll be fine" :/

No ja od poczatku tak nie mialam bo przez trzy miesiace mnie mdlosci meczyly a jak odpuscily to waga szla powoli do gory,dwa mieisace zostaly do porodu i teraz mam taki apetyt narazie od poczatku ciazy mam 7kg na plusie :tak:
Ostatnio jak bylam na wizycie to cora wazyla prawie 2 kg i gin mowila ze sporo jak na ten czas no i ze ciaza jest starsza o dwa tygodnie zobaczymy jakiego kluska urodze :-)
Kolejna wizyte mam 1 maja gin bedzie sie starala nagrac ponownie usg w 4d wiec zobaczymy i tez sie doczekac nie moge.

Josia powodzenia na wizycie i daj znac jak juz bedziesz po

Aniu, jak Ty te 7 kg zrobilas? kurcze, malutko.... :) ja mam juz 13kg na plusie :( przy pierwszym mialam na koniec 18kg, mam nadzieje,ze teraz bedzie mniej, ale to jeszcze 5 tyg...

U mnie równo 10 kg do przodu,nie narzekam bo z Radkiem na tym etapie już 14-15kg.miałam,poza tym te 10kg na plusie już się trzyma od jakiś 3 tygodni:tak:a ja wpieprzam jak dzik:-D:-DNa bank mi jeszcze przybędzie ale jak na razie jestem happy:-)
Josia obyś załatwiła zwolnienie bo ta praca to...:sorry::sorry::sorry:
Ja dziś byłam u GP i oczywiście baby is happy:-D
Ciekawe jak tam dranissimo...:sorry:

Ostatnia edycja:
Aniu, jak Ty te 7 kg zrobilas? kurcze, malutko.... :) ja mam juz 13kg na plusie :( przy pierwszym mialam na koniec 18kg, mam nadzieje,ze teraz bedzie mniej, ale to jeszcze 5 tyg...

W sumie to nic nie robilam :-D ja w pierwszej ciazy przytylam 8 kg a teraz napewno bedzie ciut wiecej na koniec :tak: no i mi wszystko idzie w brzuch...

Biola na zakupy do Rathcool sie wybierasz:-)

reklama
sloszym dzieki za linka:)
aniu potrzebowalam tego linka zeby siostrze pokazac jakie wozki maja w tym sklepie bo szuka cos dla siebie bo tez w ciazy jest;)
a u mnie 11 kg do przodu i juz zaczynam puchnac:(no ale pocieszam sie ze juz nieduzo mi zostalo do konca.jestem teraz w carlow i mam tu kolezanki ktore przytyly jedna 35 a druga 40 kd wiec ze mna nie jest tak zle jak narazie:)
pisze tego posta od jakis 2 godz bo na tej wsi nie ma neta dzisysssssssssssssss:wściekła/y:

Do góry