Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Biola jest jeszcze ten sklep co ja wózek kupowałamJakby siorka chciała pooglądać X-Landery to linka wklejęSklep jest internetowy ale można się umówić i wózio pooglądać na Finglas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki tichionku a czy ten sklep oglasza sie na gazeta ie bo wlasnie widzialysmy tam x-landeryBiola jest jeszcze ten sklep co ja wózek kupowałamJakby siorka chciała pooglądać X-Landery to linka wklejęSklep jest internetowy ale można się umówić i wózio pooglądać na Finglas
Dzieki tichionku a czy ten sklep oglasza sie na gazeta ie bo wlasnie widzialysmy tam x-landery
Mój mąż dziś o 3 w nocy poszedł do łazienki zrobić sobie z waty zatyczki do uszuPowiedział,że ze mną się nie da inaczej spaćA ja nigdy przed ciążą nie chrapałam
Aniaa nie jest tak źle,daleko nie mieszkasz...Też mam nadzieję się do Ciebie jeszcze przed rozpakunkiem wybraćA w Bank Hollidaye Twój mężo pracuje?
Aniaa a dalej już nie masz?
Bo my w święta to raczej nie będziemy się do Was wybierać a w tygodniu to w ogóle nie ma szans bo P do późna pracujeWięc chodzi mi raczej o weekendy majowe