reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Tak jak Aniaa pisze:tak:Ja go stamtąd wynalazłam:tak:
Mój mąż dziś o 3 w nocy poszedł do łazienki zrobić sobie z waty zatyczki do uszu:baffled::baffled::baffled:Powiedział,że ze mną się nie da inaczej spać:baffled::-D:-D:-DA ja nigdy przed ciążą nie chrapałam:sorry2:

Mój mąż dziś o 3 w nocy poszedł do łazienki zrobić sobie z waty zatyczki do uszu:baffled::baffled::baffled:Powiedział,że ze mną się nie da inaczej spać:baffled::-D:-D:-DA ja nigdy przed ciążą nie chrapałam:sorry2:

To az tak zle:-D ja na szczescie nie chrapie ale i tak sama spie heheh jest mi ciasno i tyle a jeszcze jak Nacia czasmi przyjdzie to we troje naprawde sie nie wysypiamy i J spi w drugiej sypialni a ja cale loze mam dla siebie :-D

Tichonek Tobie zostalo juz tylko 30 dni :szok: chyba suwaczek przesunelas sobie co bo cos za szybko mi te dni uciekaja :-D
Mialam nadzieje ze jeszcze Cie zobacze brzuchata :-):tak: a Ty jeszcze chwila i bedziesz rodzic .....

Ostatnia edycja:
Aniaa nie jest tak źle,daleko nie mieszkasz...Też mam nadzieję się do Ciebie jeszcze przed rozpakunkiem wybrać:tak:A w Bank Hollidaye Twój mężo pracuje?

A wiec tak patrzylam w magiczny grafik:-D i wychodzi tak :

22 tj piatek ma wolne
23,24,25,26 ma pierwsza zmiane w Swieta sie pewnie wyrwie wczesniej takze popoludnie wolne
27 wolne
28 tez z tym ze na 14.40 mam wizyte u GP
tak to wyglada:-)

Aniaa a dalej już nie masz?:-D
Bo my w święta to raczej nie będziemy się do Was wybierać a w tygodniu to w ogóle nie ma szans bo P do późna pracuje:baffled:Więc chodzi mi raczej o weekendy majowe:tak:

Nie nie mam niestety:-) ale moj J ma co trzeci weekend wolny, jak Ci chodzi o weekend to teraz mial wolny weekend to byl 16-17 wiec kolejny bedzie wolny 7-8 maj tak z moich obliczen wychodzi :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam,dzis wrocilam ze szpitala,bylam w poniedzialek w clinice i wyslali mnie do szpitala bo maly sie malo ruszal,w sumie bylam zla bo tydzien temu im mowilam ze maly sie bardzo maly rusza a doktor na to ze to normalne,w poniedzialek byl inny doktor i mnie od razu do szpitala na badania wyslali,
zrobili wszystkie badania i okazalo sie ze wszystko jest ok,myslalam ze mi porod przyspiesza ale nie,kazali isc do domu i czekac,
kurna juz tyle czekam i doczekac sie nie moge,
zadne sposoby na przyspieszenie nie dzialaja,kompletnie nic.maly spi i wcale sie nie spieszy mu na ten swiat wyjsc.
jakies rady?

Do góry