reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Tak jak Aniaa pisze:tak:Ja go stamtąd wynalazłam:tak:
Mój mąż dziś o 3 w nocy poszedł do łazienki zrobić sobie z waty zatyczki do uszu:baffled::baffled::baffled:Powiedział,że ze mną się nie da inaczej spać:baffled::-D:-D:-DA ja nigdy przed ciążą nie chrapałam:sorry2:

Mój mąż dziś o 3 w nocy poszedł do łazienki zrobić sobie z waty zatyczki do uszu:baffled::baffled::baffled:Powiedział,że ze mną się nie da inaczej spać:baffled::-D:-D:-DA ja nigdy przed ciążą nie chrapałam:sorry2:

To az tak zle:-D ja na szczescie nie chrapie ale i tak sama spie heheh jest mi ciasno i tyle a jeszcze jak Nacia czasmi przyjdzie to we troje naprawde sie nie wysypiamy i J spi w drugiej sypialni a ja cale loze mam dla siebie :-D

Tichonek Tobie zostalo juz tylko 30 dni :szok: chyba suwaczek przesunelas sobie co bo cos za szybko mi te dni uciekaja :-D
Mialam nadzieje ze jeszcze Cie zobacze brzuchata :-):tak: a Ty jeszcze chwila i bedziesz rodzic .....

Ostatnia edycja:
Aniaa nie jest tak źle,daleko nie mieszkasz...Też mam nadzieję się do Ciebie jeszcze przed rozpakunkiem wybrać:tak:A w Bank Hollidaye Twój mężo pracuje?

A wiec tak patrzylam w magiczny grafik:-D i wychodzi tak :

22 tj piatek ma wolne
23,24,25,26 ma pierwsza zmiane w Swieta sie pewnie wyrwie wczesniej takze popoludnie wolne
27 wolne
28 tez z tym ze na 14.40 mam wizyte u GP
tak to wyglada:-)

Aniaa a dalej już nie masz?:-D
Bo my w święta to raczej nie będziemy się do Was wybierać a w tygodniu to w ogóle nie ma szans bo P do późna pracuje:baffled:Więc chodzi mi raczej o weekendy majowe:tak:

Nie nie mam niestety:-) ale moj J ma co trzeci weekend wolny, jak Ci chodzi o weekend to teraz mial wolny weekend to byl 16-17 wiec kolejny bedzie wolny 7-8 maj tak z moich obliczen wychodzi :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam,dzis wrocilam ze szpitala,bylam w poniedzialek w clinice i wyslali mnie do szpitala bo maly sie malo ruszal,w sumie bylam zla bo tydzien temu im mowilam ze maly sie bardzo maly rusza a doktor na to ze to normalne,w poniedzialek byl inny doktor i mnie od razu do szpitala na badania wyslali,
zrobili wszystkie badania i okazalo sie ze wszystko jest ok,myslalam ze mi porod przyspiesza ale nie,kazali isc do domu i czekac,
kurna juz tyle czekam i doczekac sie nie moge,
zadne sposoby na przyspieszenie nie dzialaja,kompletnie nic.maly spi i wcale sie nie spieszy mu na ten swiat wyjsc.
jakies rady?

Do góry