reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
witam mamuski,ja nadal tu,nadal w ciazy.dzis bylam w clinice,krew mi pobrali bo ostatnio za malo zelaza miala,teraz chca sprawdzic jescze raz co i jak,winiki tez dostalam i dzieki bogu nie mam przeciwcial,wiec problem z glowy.
lekarz mi powiedzial ze glowka jest engaged ale sam nie wiem kiedy moge urodzic,jejku niech cos sie ruszy,powiem wam ze probowalam doslownie wszystkiego i NIC.maly za leniwy aby wyjsc.musze czekac az sam zdecytuje ze juz mu za ciasno.
a co tam u was mamusie jakies zmiany?

hej a u mnie dzis mam nadzieje bedzie spoko dzien bo wczoraj myslalam ze zwariuje tak mnie bok nawalal ze usiedziec ani lezec nie moglam cala noc sie krecilam wiercilam bo w kazdej pozycji jest zle:()ja niewiem co mi jest z tym lewym bokiem kolo lopatki rozumialabym jakby cale plecy mnie bolaly albo krzyz a tu od kilku tyg tylko ten bok:((((ogolnie ostatnio moje samopoczucie jest dop bani w niedzielel doswiadczylam naprawde hustawke nastrojow ogladalam film io zaczelam sie smiac a za sekunde nie moglam sie powstrzymac od placzu dzizyssssss te hormony mnie rozwala,a co jest najgorsze to odbija sie to na kacprze pierwszy raz w zyciu moje dziecko doprowadza mnie do furiii,czuje sie juz taka zmeczona ze szok a tu jeszcze 10 ty masakra mam nadzieje ze ur szybciej i juz za ok 7 tyg mikolaj bedzie z nami:))))chociaz chciec to ja sobie moge co nie BIna:)))

Dziewczyny,trzymać się,nie popadać w złe nastroje!:-D
Mnie w nocy też boki strasznie męczą:baffled:Co chwilę się przewracam z jednego na drugi:dry:A ile się nastękam przy tym bo jeszcze ta kość łonowa i katar:baffled:Ale i tak się cieszę bo nie jest źle:tak:Hormony mi tak nie buzują,apetyt dopisuje.Jestem heavy and big ale happy:-D
Ale dranissimo chyba się już rozpakowała bo zniknęła:-)
Bina teraz Ty,daj znać po wszystkim:tak:

w poniedzialek zadzwonie

dzwonilam dzis, otrzymali moj list, teraz czekam na telefon, Aniaa83, a u Ciebie cos ruszylo?

dziewczyny, teraz pytanie natury technicznej, probowalam dodac wiecej suwaczkow, ale wciaz przy postach pokazuja sie tylko dwa mimo ze w sygnaturze mam wiecej. jak Wy to robicie, ze macie po kilka?

....dziewczyny, teraz pytanie natury technicznej, probowalam dodac wiecej suwaczkow, ale wciaz przy postach pokazuja sie tylko dwa mimo ze w sygnaturze mam wiecej. jak Wy to robicie, ze macie po kilka?
Mnie już parę foremek o to pytało bo mam suwaczków od groma i więcej:-DPowiem Ci,że nie mam pojęcia czemu mogę tyle dodać:blink:We wcześniejszej wersji forum miałam tylko cztery i więcej nie mogłam,ale po modernizacji BB mogę dokładać i dokładać i ani razu jeszcze nie miałam z tym kłopotów:sorry2:Nie wiem,może to od przeglądarki zależy:confused:Ja mam Firefoxa:tak:

dzwonilam dzis, otrzymali moj list, teraz czekam na telefon, Aniaa83, a u Ciebie cos ruszylo?

Tak,dzwonili do mnie dzis i mam przyjsc na powtorne usg zarejstrowali mnie na najbliszy termin czyli 1 maja na 12.00 zobaczymy jak to wyjdzie ale od razu sprawdze w gabinecie ile filmiku jest nagrane.

Biola ja sie przylaczam do Ciebie,tez spac nie moge kregoslup mnie boli, siedziec zle ,lezec tez zle ehhh aby wytrzymac jeszcze te 6 tyg a pozniej juz moge rodzic :-)

reklama
ja tez spac nie moge, ale przez mojego smyka... zabki gorne mu ida, w nocy sam spi max do 3, a potem musimy go do siebie brac, bo krzyczy przez sen :( no ale lada moment sie przebija i mam nadziej,ze bedzie spokoj.

imienia dla corci wciaz nie mamy... jakos brak mobilizacji... w kazdym razie nie bedzie to spokojna istotka i ime tez niue moze byc spokojne, mam nadzieje,ze wiecie co mam na mysli :) czasami malenstwo tak mi w brzuchu namiesza, zakreci, ze az jest to nieprzyjemne.... widac ma jeszcze troche miejsca :)

a odnosnie przegladarki - w domu korzystam z chroma, w pracy z explorera... moze to chodzi o staz?ilosc postow?

Do góry