reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
witam mamuski,ja nadal tu,nadal w ciazy.dzis bylam w clinice,krew mi pobrali bo ostatnio za malo zelaza miala,teraz chca sprawdzic jescze raz co i jak,winiki tez dostalam i dzieki bogu nie mam przeciwcial,wiec problem z glowy.
lekarz mi powiedzial ze glowka jest engaged ale sam nie wiem kiedy moge urodzic,jejku niech cos sie ruszy,powiem wam ze probowalam doslownie wszystkiego i NIC.maly za leniwy aby wyjsc.musze czekac az sam zdecytuje ze juz mu za ciasno.
a co tam u was mamusie jakies zmiany?

hej a u mnie dzis mam nadzieje bedzie spoko dzien bo wczoraj myslalam ze zwariuje tak mnie bok nawalal ze usiedziec ani lezec nie moglam cala noc sie krecilam wiercilam bo w kazdej pozycji jest zle:()ja niewiem co mi jest z tym lewym bokiem kolo lopatki rozumialabym jakby cale plecy mnie bolaly albo krzyz a tu od kilku tyg tylko ten bok:((((ogolnie ostatnio moje samopoczucie jest dop bani w niedzielel doswiadczylam naprawde hustawke nastrojow ogladalam film io zaczelam sie smiac a za sekunde nie moglam sie powstrzymac od placzu dzizyssssss te hormony mnie rozwala,a co jest najgorsze to odbija sie to na kacprze pierwszy raz w zyciu moje dziecko doprowadza mnie do furiii,czuje sie juz taka zmeczona ze szok a tu jeszcze 10 ty masakra mam nadzieje ze ur szybciej i juz za ok 7 tyg mikolaj bedzie z nami:))))chociaz chciec to ja sobie moge co nie BIna:)))

Dziewczyny,trzymać się,nie popadać w złe nastroje!:-D
Mnie w nocy też boki strasznie męczą:baffled:Co chwilę się przewracam z jednego na drugi:dry:A ile się nastękam przy tym bo jeszcze ta kość łonowa i katar:baffled:Ale i tak się cieszę bo nie jest źle:tak:Hormony mi tak nie buzują,apetyt dopisuje.Jestem heavy and big ale happy:-D
Ale dranissimo chyba się już rozpakowała bo zniknęła:-)
Bina teraz Ty,daj znać po wszystkim:tak:

w poniedzialek zadzwonie

dzwonilam dzis, otrzymali moj list, teraz czekam na telefon, Aniaa83, a u Ciebie cos ruszylo?

dziewczyny, teraz pytanie natury technicznej, probowalam dodac wiecej suwaczkow, ale wciaz przy postach pokazuja sie tylko dwa mimo ze w sygnaturze mam wiecej. jak Wy to robicie, ze macie po kilka?

....dziewczyny, teraz pytanie natury technicznej, probowalam dodac wiecej suwaczkow, ale wciaz przy postach pokazuja sie tylko dwa mimo ze w sygnaturze mam wiecej. jak Wy to robicie, ze macie po kilka?
Mnie już parę foremek o to pytało bo mam suwaczków od groma i więcej:-DPowiem Ci,że nie mam pojęcia czemu mogę tyle dodać:blink:We wcześniejszej wersji forum miałam tylko cztery i więcej nie mogłam,ale po modernizacji BB mogę dokładać i dokładać i ani razu jeszcze nie miałam z tym kłopotów:sorry2:Nie wiem,może to od przeglądarki zależy:confused:Ja mam Firefoxa:tak:

dzwonilam dzis, otrzymali moj list, teraz czekam na telefon, Aniaa83, a u Ciebie cos ruszylo?

Tak,dzwonili do mnie dzis i mam przyjsc na powtorne usg zarejstrowali mnie na najbliszy termin czyli 1 maja na 12.00 zobaczymy jak to wyjdzie ale od razu sprawdze w gabinecie ile filmiku jest nagrane.

Biola ja sie przylaczam do Ciebie,tez spac nie moge kregoslup mnie boli, siedziec zle ,lezec tez zle ehhh aby wytrzymac jeszcze te 6 tyg a pozniej juz moge rodzic :-)

reklama
ja tez spac nie moge, ale przez mojego smyka... zabki gorne mu ida, w nocy sam spi max do 3, a potem musimy go do siebie brac, bo krzyczy przez sen :( no ale lada moment sie przebija i mam nadziej,ze bedzie spokoj.

imienia dla corci wciaz nie mamy... jakos brak mobilizacji... w kazdym razie nie bedzie to spokojna istotka i ime tez niue moze byc spokojne, mam nadzieje,ze wiecie co mam na mysli :) czasami malenstwo tak mi w brzuchu namiesza, zakreci, ze az jest to nieprzyjemne.... widac ma jeszcze troche miejsca :)

a odnosnie przegladarki - w domu korzystam z chroma, w pracy z explorera... moze to chodzi o staz?ilosc postow?

Do góry