reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Joasiu a duzy masz brzuszek?!bo ja lece w sobote i sie zastanawiam!?!Mi odstaje ale nie jest ogormny -maly wrecz:)

malekropki, no "niestety" jest juz sporawy. na upartego moge kubek z kawa postawic :D Jacek sie smieje ze polowa to czekolada :D

co do pasow to pewnie przekonam sie w samolocie :)

dorota, gratuluje coreczki!

Ruda jeszcze raz gratulacje:)
a ja dzis wybieram sie do szpitala na wizyte ale pogoda taka cudna ze szlak mnie trafi;)
Tichonku czy pobierali ci krew jak bylas na spotkaniu z midwife bo musze pobrac do endo i nie chcialabym zeby mnie kluli dwa razy:(

Dorota IRL gratulacje:-)Super,będziesz mieć parkę:tak:
Biola:no:Tylko siuśki sprawdzali i ciśnienie krwi:tak:Boszsz...Ja się cieszę bo mam już z głowy wszystkie dodatkowe wizyty:-)Tylko te szpitalne,rutynowe mi zostały:tak:Do endokrynologa już nie muszę jeździć bo wyniki super.Mam zostać na 150mg.Eltroxinu do porodu,po porodzie zejśc do 100mg.i 6 tygodni po porodzie na kontrolę:tak:Z wczorajszego testu obciążenia glukozą też nic nie wyszło złego więc żaden diabetyk mi nie potrzebny:-):-)

Tichonek tak patrze na Twoj suwaczek i zostalo Ci tylko 50 dni do porodu :szok: Super ze wyniki masz takie dobre.
Nawet mi nie mów!:eek:Zaczynam się bać porodu:baffled:I nie samego jego faktu,bólu i takie tam tylko się boję żeby wszystko poszło dobrze i dzidziuś sie zdrowy urodził:sorry2:Bo Radek z 1 punktem urodzony to mam teraz stracha:sorry2:

reklama
Nawet mi nie mów!:eek:Zaczynam się bać porodu:baffled:I nie samego jego faktu,bólu i takie tam tylko się boję żeby wszystko poszło dobrze i dzidziuś sie zdrowy urodził:sorry2:Bo Radek z 1 punktem urodzony to mam teraz stracha:sorry2:

moj mial 6 pkt i myslalam,ze to malo, ale 1pkt... masakra, nawet sobie nie wyobrazam...

pozostaje nam wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, bo kazda ciaza jest inna, wiec i tym razem moze byc tylko lepiej

Do góry