reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Joasiu a duzy masz brzuszek?!bo ja lece w sobote i sie zastanawiam!?!Mi odstaje ale nie jest ogormny -maly wrecz:)

malekropki, no "niestety" jest juz sporawy. na upartego moge kubek z kawa postawic :D Jacek sie smieje ze polowa to czekolada :D

co do pasow to pewnie przekonam sie w samolocie :)

dorota, gratuluje coreczki!

Ruda jeszcze raz gratulacje:)
a ja dzis wybieram sie do szpitala na wizyte ale pogoda taka cudna ze szlak mnie trafi;)
Tichonku czy pobierali ci krew jak bylas na spotkaniu z midwife bo musze pobrac do endo i nie chcialabym zeby mnie kluli dwa razy:(

Dorota IRL gratulacje:-)Super,będziesz mieć parkę:tak:
Biola:no:Tylko siuśki sprawdzali i ciśnienie krwi:tak:Boszsz...Ja się cieszę bo mam już z głowy wszystkie dodatkowe wizyty:-)Tylko te szpitalne,rutynowe mi zostały:tak:Do endokrynologa już nie muszę jeździć bo wyniki super.Mam zostać na 150mg.Eltroxinu do porodu,po porodzie zejśc do 100mg.i 6 tygodni po porodzie na kontrolę:tak:Z wczorajszego testu obciążenia glukozą też nic nie wyszło złego więc żaden diabetyk mi nie potrzebny:-):-)

Tichonek tak patrze na Twoj suwaczek i zostalo Ci tylko 50 dni do porodu :szok: Super ze wyniki masz takie dobre.
Nawet mi nie mów!:eek:Zaczynam się bać porodu:baffled:I nie samego jego faktu,bólu i takie tam tylko się boję żeby wszystko poszło dobrze i dzidziuś sie zdrowy urodził:sorry2:Bo Radek z 1 punktem urodzony to mam teraz stracha:sorry2:

reklama
Nawet mi nie mów!:eek:Zaczynam się bać porodu:baffled:I nie samego jego faktu,bólu i takie tam tylko się boję żeby wszystko poszło dobrze i dzidziuś sie zdrowy urodził:sorry2:Bo Radek z 1 punktem urodzony to mam teraz stracha:sorry2:

moj mial 6 pkt i myslalam,ze to malo, ale 1pkt... masakra, nawet sobie nie wyobrazam...

pozostaje nam wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, bo kazda ciaza jest inna, wiec i tym razem moze byc tylko lepiej

Do góry