reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Josia gratuluje :) ciesze sie, ze Ty sie sie cieszysz :) Ja tez ostatnio tak sie cieszylam, a teraz oswajam sie z coreczka :) czasem lapie sie jeszcze na tym, ze mowie do niej on ;) nad imieniem pracujemy, na razie nie doszlismy do porozumienia...

eh, to ja nie wiem czemu u mnie takie krotkie te filmiki :( moze dobrze, ze o tym pisalam...

Josia a Ty prosilas o dluzszy film?

Josia super fotki i filmik:tak:Co ta Antepowicz mówi,że żaden z syna przystojniak?Przystojniacha,że szok:-DBędą panienki za nim szaleć:-)
Mam pytanie...Czy któraś z Was miała w Rotundzie robiony test tolerancji glukozy?Ja mam jutro,4 godziny nie moje i chciałam o coś zapytać:sorry2:

co prawda ja nie z rotundy, ale moja kolezanka przechodzila to chyba w zeszlym tygodniu, wiec jakby co to moge jej zapytac

co prawda ja nie z rotundy, ale moja kolezanka przechodzila to chyba w zeszlym tygodniu, wiec jakby co to moge jej zapytac
Ja mam wszystkie wytyczne na kartce tylko nie wiem gdzie ja mam się na ten test udać:baffled:Zawsze wszystkie wizyty miałam w jednym miejscu ale nie wiem czy ten test to też tam czy gdzieś na oddział muszę iść:baffled:

Ja mam wszystkie wytyczne na kartce tylko nie wiem gdzie ja mam się na ten test udać:baffled:Zawsze wszystkie wizyty miałam w jednym miejscu ale nie wiem czy ten test to też tam czy gdzieś na oddział muszę iść:baffled:

Moze sie dowiedz tam gdzie zawsze chodzisz na wizyty pielegniarki powinny wiedziec przynajmniej mi sie tak wydaje

Aniaa tak,tak właśnie zrobię,ale chciałam zapytać o info tak z pierwszej ręki...Czy to będą robić gdzieś w gabinecie a siedzieć między testami będę w poczekalni czy może będzie to się działo na oddziale?:sorry2:

ja juz pytam :)

maz odpisal ;) :

Test byl robiony w jedym pokoju, siedziala na wielkim komfortowym fotelu przez cale 3godziny. Z tego co mowila to przynosili jej ta lukozade a na koniec wszystkiego dali jeszcze kanapki.
Na tym odziale gdzie normalnie chodzi n ate ustalone wizyty czyli ‘Outpatient department’

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry