reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Josia gratuluje :) ciesze sie, ze Ty sie sie cieszysz :) Ja tez ostatnio tak sie cieszylam, a teraz oswajam sie z coreczka :) czasem lapie sie jeszcze na tym, ze mowie do niej on ;) nad imieniem pracujemy, na razie nie doszlismy do porozumienia...

eh, to ja nie wiem czemu u mnie takie krotkie te filmiki :( moze dobrze, ze o tym pisalam...

Josia a Ty prosilas o dluzszy film?

Josia super fotki i filmik:tak:Co ta Antepowicz mówi,że żaden z syna przystojniak?Przystojniacha,że szok:-DBędą panienki za nim szaleć:-)
Mam pytanie...Czy któraś z Was miała w Rotundzie robiony test tolerancji glukozy?Ja mam jutro,4 godziny nie moje i chciałam o coś zapytać:sorry2:

co prawda ja nie z rotundy, ale moja kolezanka przechodzila to chyba w zeszlym tygodniu, wiec jakby co to moge jej zapytac

co prawda ja nie z rotundy, ale moja kolezanka przechodzila to chyba w zeszlym tygodniu, wiec jakby co to moge jej zapytac
Ja mam wszystkie wytyczne na kartce tylko nie wiem gdzie ja mam się na ten test udać:baffled:Zawsze wszystkie wizyty miałam w jednym miejscu ale nie wiem czy ten test to też tam czy gdzieś na oddział muszę iść:baffled:

Ja mam wszystkie wytyczne na kartce tylko nie wiem gdzie ja mam się na ten test udać:baffled:Zawsze wszystkie wizyty miałam w jednym miejscu ale nie wiem czy ten test to też tam czy gdzieś na oddział muszę iść:baffled:

Moze sie dowiedz tam gdzie zawsze chodzisz na wizyty pielegniarki powinny wiedziec przynajmniej mi sie tak wydaje

Aniaa tak,tak właśnie zrobię,ale chciałam zapytać o info tak z pierwszej ręki...Czy to będą robić gdzieś w gabinecie a siedzieć między testami będę w poczekalni czy może będzie to się działo na oddziale?:sorry2:

ja juz pytam :)

maz odpisal ;) :

Test byl robiony w jedym pokoju, siedziala na wielkim komfortowym fotelu przez cale 3godziny. Z tego co mowila to przynosili jej ta lukozade a na koniec wszystkiego dali jeszcze kanapki.
Na tym odziale gdzie normalnie chodzi n ate ustalone wizyty czyli ‘Outpatient department’

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry