reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

ogolnie jestem zadowolona, nie bylo pospiechu itd... mam wydrukowanych bardzo duzo zdjec buzki :) niestety nie sa nagrane na plytce :( filmiki tez krotkie, 2 razy po minucie... ale cieszylo mnie,ze moglismy przez prawie 40 minut ogladac nasza niunie :) bedziemy miec corcie na 150% :) przy pierwszym robilam takie usg ok 3 miesiaca i wtedy bylo mozna wiecej zobaczyc, tzn nie tylko buzke, ale i tulow, a teraz to juz raczej tylko buzia.

w ogole ostatnio brzuch mi bardzo czesto twardnieje, lekarka mowila,ze jesli tak ok raz na godzine to powinnam zaczac brac regularnie nospe, bo moge wczesniej urodzic :(

termin z tego USG wyszedl 25/05, tak jak na pierwszym USG, a po USG polowkowym w szpitalu 28/05. i nasza mala krolewna wazy cale 1461g :)

ruda, good luck! :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny ja po weekendzie wyczerpana od trzech nocy myslaalm ze rodze bole plecow skurcze co 20 min normalnie dyskomfort jak cholera myslama ze to przez to ze sie troche narobilam ale wczoraj nic nie robilam i pol nocy sie tluklam.moj R latal w nocy plecy mi masowla ja wsiekla bo co jakby co mamay zrobic z kacprem ale kolo 3 usnelam,masakrycznie sie przerazilam cala ta sytuacja i jutro jade do lekarza bo niewiem co jest grane.pozniej sobie przypomnialam misie ktorej dzidzia sie przekrecala i tez b zle sie czula jakies 2-3 dni i i moze u mnie tez tak bylo ale czy to nie za wczesnie.od dzis nic nie robie leze i sie relaxuje;)
a powiedzcie mi jak jestem mna maternity i jade do swojego gp wczesniej niz mi kazal to bede placic za wizyte???
Sloszym to jak lekarz ci powiedziala o nospie to dzis i ja zaczne brac bo juz czuje ze cos mnie lapie na dole:(

Biola nie ma żartów:no:Lepiej się faktycznie upewnij u lekarza czy wszystko ok,dla własnego spokoju:tak:Ale podejrzewam,że to nic takiego:tak:Są kobiety,które całą ciążę paskudnie znoszą więc i u Ciebie mogło się złe samopoczucie odezwać:sorry:
sloszym super,że jesteś zadowolona:tak:A filmik możesz wrzucić na You Tube i podać linka:tak:Chętnie bym pooglądała:tak:Ja też miałam tylko filmik z USG 3D i tak właśnie zrobiłam:tak:A termin mamy praktycznie ten sam:-)Ja mam:z USG:19 maja a z OM:26 maja:tak:

Ostatnia edycja:
Sloszym super ze jestes zadowolona:tak: ja dzis dzwonilam do przychodni ale nikt nie odbieral :wściekła/y:

Biola oszczedzaj sie troche...jak bedziesz po wizycie to sie odezwij

a wiec dopiero sie podnioslam i troszke lepiej sie czuje wizyte mam jutro na 14.ogolnie to skurcze w ciazy nie sa mi obce bo i w pierwszej i w tej mialam je przez cala ciaze ale to bylo raz dziennie i tyle a tutaj przerazilo mnie ich regularnoscc i trwajace kilka godzin wiecie co czulalm sie tak jak rodzilalm kacperka w pierwszej fazie porodu.ja tez mam nadzieje ze to nic powaznego i dotrwam chociaz do 36tc.:)

Witam mamuski,ja nadla ciesze sie wizyta mamy,ale tylko do niedzieli wiec skoncza sie pyszne jedzonka i spanie do poludnia.musze sie zajac soba,torba do szpitala jeszcze nie spakowana,musze sie wziasc za siebie.
RUDA czekamy na wiesci.

reklama
:) Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa termin mam na 25 maja im blizej tym bardziej sie boje bo to moj pierwszy porod.Bede rodzic w Kilkenny.Prosze was jak ktoras rodzila w kilkenny niech opisz swoj porod,jak traktuja ciezarna a potem zaraz matke z dzieckiem,czy kapia maluszka,jak dlugo siedzi sie w szpitalu?przepraszam ze tak pytam ale pierwszy raz na tym forum a za duzo to ja nie wiem..;/ No i jak to ejst z tymm birth planem i czy daja dzidziusiowi po narodzeniu wit D3???

sloszym- Widze ze mamy date porodu ta sama zekomo 25 maj:) W szpitalu powiedzieli mi ze z wynikow tzn z rozmiarow mojego synka najprawdopodobniej urodze 27 maja :) Im blizej tym coraz bardziej sie boje...

Prosze Was dziewczyny jak ktoras bedzie miala czas niech opisze to o co wyzej prosilam .. :) Aaaa no i ejst jakas kobitka ktora bedzie rodzic w Kilkenny??:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry