ogolnie jestem zadowolona, nie bylo pospiechu itd... mam wydrukowanych bardzo duzo zdjec buzki niestety nie sa nagrane na plytce filmiki tez krotkie, 2 razy po minucie... ale cieszylo mnie,ze moglismy przez prawie 40 minut ogladac nasza niunie bedziemy miec corcie na 150% przy pierwszym robilam takie usg ok 3 miesiaca i wtedy bylo mozna wiecej zobaczyc, tzn nie tylko buzke, ale i tulow, a teraz to juz raczej tylko buzia.
w ogole ostatnio brzuch mi bardzo czesto twardnieje, lekarka mowila,ze jesli tak ok raz na godzine to powinnam zaczac brac regularnie nospe, bo moge wczesniej urodzic
termin z tego USG wyszedl 25/05, tak jak na pierwszym USG, a po USG polowkowym w szpitalu 28/05. i nasza mala krolewna wazy cale 1461g
ruda, good luck!
w ogole ostatnio brzuch mi bardzo czesto twardnieje, lekarka mowila,ze jesli tak ok raz na godzine to powinnam zaczac brac regularnie nospe, bo moge wczesniej urodzic
termin z tego USG wyszedl 25/05, tak jak na pierwszym USG, a po USG polowkowym w szpitalu 28/05. i nasza mala krolewna wazy cale 1461g
ruda, good luck!
Ostatnia edycja: