reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
To i ja zycze wszystkiego dobrego! :) choc nie bardzo sie orientuje skad Wy wiecie kiedy ktos ma urodziny, chyba, ze Wy juz jestescie "stare" towarzystwo i wiecie o sobie prawie wszystko ;)

Niektóre mamy siebie na Nk na przykład-a tam zawsze informują szybciej o takich okazjach:)
Ano dokładnie tak,jakby nie NK czy FB to też byśmy w błogiej nieświadomości pozostawały:-D
sloszym,tutaj:https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-na-nk-31683/ niektóre z nas linki do swoich profili powrzucały i stąd mamy się nawzajem w gronie znajomych na NK:tak:
Ale fakt faktem,że niektóre znamy się osobiście:-)Z tym,że zaznaczam,że jak ja się na forum pojawiłam jakieś 1,5 roku temu to nie znałam ani jednej z dziewczyn:no:Czasem jakieś spotkanka organizujemy i tak się poznajemy:-)

a wiec to tak :) to jeszcze duzo przede mna, zeby zapamietac kto, gdzie, kiedy itp :) mam nadzieje,ze wkrece sie w miare szybko. wczesniej na innym forum troszke pisalam i tam mam wiecej znajomych, ale ten temat tutaj mnie zaciekawil :)

na spotaknia wybrac sie z dwojka maluchow to bedzie maly problem, chyba ze spotykacie sie bez dzieciaczkow?

powiedzcie a jak wykrywa sie problem z tarczyca? czy to jest to badanie TSH?

sloszym my się spotykamy niekoniecznie z dzieciaczkami;-)Ja w sumie to zawsze jestem z Radkiem bo nie mam go komu zostawić ale jak Ty masz taką możliwość to możesz z niej skorzystać:tak:W lipcu na przykład organizujemy taki większy zlot w Dublinie:tak: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/zlot-babyboomowych-mamusiek-49256/ i to całych rodzin:tak:
Ja się na przykład z dwójką dzieci i mężem wybieram:tak:Tak więc możesz się przyłączyć,im nas więcej tym weselej:-)
A problemy tarczycowe wykrywa sie z badań krwi takich jak: T3,T4,FT3,FT4,TSH,TPO:tak:
Ale nie robią ich wszystkich oczywiście,u mnie standardowo u GP sprawdzali FT4 i TSH a w szpitalu to samo plus jeszcze TPO:tak:

reklama
no niestety melduje sie dalej 2w1 :baffled:
i poki co cisza, juz chodze strasznie rozdrazniona ;-) wiec lepiej sie do mnie nie zblizac :-D:-D
No,ale nic nie poradze ,tzreba czekac.... ;-)

Do góry