biola
szczęsliwa mama
Hej kobitki im backw sumie w niedziele ale jakos nie moglam chaty ogarnac po powrocie maskara jakas ale powiem wam ze ciesze sie ze juz jestesmy w domku a jak kacper sie cieszy ze do szkoly idzie szok))w pl jak to w pl busy caly czas a do tego zimno i drogo jak cholera zastanawialam sie jak ci ludzie tam zyja.Nie obylo sie wwizyta takze na komendzie gdzie musialam zlozyc zeznanaia odnosnie ludzi ktorym wynajmowalam mieszkanie ,teraz taka pani im wynajmuje i juz chce ich wyeksmitowac,odnalazla mnie poprzez NK i poprosila o pomoc,ze nie ona pierwsza i napewno nie ostatnia ma doczynieniea z tymi ludziom.
Dzis bylam w szpitalu u endokrynologa i znowyu mi wyniki wyszly ni etakie jak trzeba,ale wiecie co ja tak gleboko wierze ze wszystko musi byc ok ze jakos sie tym nie przejmuje,w sumie to i tak nic by mi to nie dalo jakbym to przezywala czy ryczala.
A i wam sie pochwale ze odebralam wozeczekkacper juz miski powkladal i jezdzi nim po calym pokoju,ciekawe jak to bedzie jak Mikolaj sie urodzi czy tez bedzie taki chetny
Dzis bylam w szpitalu u endokrynologa i znowyu mi wyniki wyszly ni etakie jak trzeba,ale wiecie co ja tak gleboko wierze ze wszystko musi byc ok ze jakos sie tym nie przejmuje,w sumie to i tak nic by mi to nie dalo jakbym to przezywala czy ryczala.
A i wam sie pochwale ze odebralam wozeczekkacper juz miski powkladal i jezdzi nim po calym pokoju,ciekawe jak to bedzie jak Mikolaj sie urodzi czy tez bedzie taki chetny