reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

:szok::szok:Dziewucha jakby z miesiąc najmniej miała:-D
To Radek się w szpitalu taki duży wydawał w porównaniu do innych dzieciaczków...Ciekawe ile tamte chłopaki mierzyły i ważyły skoro Radek przy nich taki kolosek:-D...Malutki jakieś:-D

reklama
hehe no właśnie tichonku..
nie dość że się dziwili gdzie ja ją zmieściłam...
to później się dziwili ze aż taką wielką upchałam w ten maluśki brzuszek:-D

no i wsszyscy móili że wygląda jakby miała ze 3 miesiące już...
to tez jak widze małe dzieci się zastanawiam czemu moja taka nie była malusia;-);-);-) tylko jak ją wzięłam na rękę to taki "kawał babeczki":-p

Dzieki za odpowiedz kobietki. Moze ktos jeszcze sie wypowie a propo roznicy w porodzie z i bez epiduralu?

A propo wagi to moj lekarz z NHM powiedzial, ze tutaj srednia waga wynosi 3800 a nie 3500 jak w Polsce. Dzieci wszystkich moich kolezanke, ktore tu rodzily mialy powyzej 4kg.

Ale twoja dziewuszka duzia :biggrin2: Moj Sam tez byl taki konkretny kawal chlopa. Jednak w wielkosc najbardziej liczy sie odwod glowy, wiec moj mimo, ze byl taki ciezki glowe mial przecietna, wiec sie wycisnal:biggrin2:

Drogie mamusie,
Niestety z moim bobo nie jest dobrze. Wyniki badań połówkowych były nie najlepsze.. Nie wiem co teraz, nie wiem co dalej.
W przyszłym tygodniu idziemy na echo serca..

reklama
Do góry