reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Barmanka
Ja pierwsze ruchu poczulam kolo 14 tygodnia byly slabe a teraz maluch mocniej kopie duzo mocniej kopie jak podniose koszulke to widze jak sie rusza i wypycha.Ma swoje godziny i powiem Ci ze codziennie o tych stalych porach mnie kopie :-)

Dzis mialam pierwsza wizyte w szpitalu,ogolnie jestem zadowolona.
Mialam skan ale plci dalej nie znamy maluch tak sie ulozyl ze nie bylow widac,babeczka kilka razy probowala ale niestety nie udalo sie.

reklama
Kamcia Ty tu,czyżbyśmy o czymś nie wiedziały?:-p:rolleyes::-D
haha o tym samym sobie pomyślałam :-D:-D

Tichonek ja tylko myślami jestem z Wami w ciąży hihihi czysta ciekawość po prostu:)
eeee ściemniasz coś :-p:-p pojawiasz się tutaj, potem na wątku zakupowym jesteś chętna na tableteczki dla ciężarówek ;-):tak::-)
no przytul się wreszcie - który to tydzień? 5?? 6?? :-):-):-)

Dziewczynki nie jestem w ciąży hihi (ale jak bym była to nie byłoby zle:), a tabletki owszem ptyałam bo jak zdejme implant to chce wrócic do YAsminelle (żeby mi sie skóra unormowała ponownie). No już wszystko wiecie:))
A poza tym sprawdzam czy grzeczne jesteście jak pisze asieńka:))))

biola pytałaś (nie pamiętam czy tu czy na ogólnym:sorry2:) o Eutyrox...Otóż ja biorę Eltroxin,ale to wsio ryba:sorry2:Nie wiem,ale nie sądzę,żeby można było te tabsy dostać bez recepty:no:W Polsce nie da się:no:A z receptami to ja miałam tak samo:baffled:Ja nie wiem o czym i jak one myślą w tym szpitalu:eek:Po pierwszej wizycie u endokrynologa,następną miałam wyznaczoną za 5 tygodni a tabletek mi przepisała lekarka na...tydzień:errr::oo::oo2:Na szczęście miałam w następnym tygodniu wizytę u GP i porosiłam ją o receptę:tak:Teraz też już mi się kończą,w piątek bodajże a wizytę mam we wtorek i chyba zadzwonię do GP po następną receptę:sorry2:W Polsce to teściów z tabletek obżerałam bo oboje biorą Eltroxin.Innym sposobem tabletek nie miałabym już ze 3tyg.temu:sorry2:

reklama
witam ja tasz dzis szybciutko,masz laptop jest zrybkamy wiec od sasiadki pozyczylam,mam nadzieje ze mi nasz szybko naprawia.
otoz 21 stycznia mialam moj 3D scan,woooow dziewczyny cos przepieknego,znow mojego syna zobaczylam,machal nam,usmiechal,zloscil ziewal i roczka machal.cudowne uczucie.z tego co mi ta pani powiedziala to z tej wynikow wychodzi ze maly moze sie urodzic 15 kwietnia,po zwazeniu go zmiezeniu dala mi nowa date nie 24 ale 15 kwietnia.a z tego ze moja pierwsza corke urodzilam szybciej to jest prawdopodobienstwo ze maly tez sie szybciej urodzi.bylo by super.
pozdrawiam i mam nadzieje ze nie do dlugiego zobaczenia.ciumka

Do góry