reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Bina super przeżycie takie USG 3D,wiem:tak:Dobrze,że jesteś z USG zadowolona a i syneczek chyba wyczuł,że go podglądacie,że pomachał:-D
Aga_Irlandia witamy,witamy:-)Śliczne suwaczki i już prawie 12 tydzień:szok:Gratuluję i życzę spokojnej ciąży i jeszcze spokojniejszego rozwiązania:-)...A i jeszcze syneczka:-D

Aga, ty pewno w Limerick rodzisz skoro tam mieszkasz. Narazie nie poznalam jeszcze nikogo brzuchatego w Dublinie. Przepraszam, jest barmanka, ale ona rodzi w innym szpitalu i wczesniej.
Aga, ktore dzieciaczki rodzilas w sierpniu? To chyba dobry okres, bo lato. Ja rodzilam w maju i polecam. Duzo spacerkow potem bylo przez cale wakacje :-)

Mysmy dzisiaj mieli pierwsza wizyte w szpitalu z dr. Super bylo. Dzidzia nam machala i tak swojsko sie czulam, bo ten sam lekarz :-) Pocieszyl mnie, ze przy drugim jest wszystko latwiej i szybciej. Oby!

reklama
witam ponownie po krotkiej przerwie,laptop naprawiony wiec wracam do pogaduszek mamusiami.
WIELKIE GRATULACJE DAL AGI_IRLANDIA.trzymam kciuki aby synus sie udal.
dzis bylam u mojego gp i stwierdzila ze mam cisnienie podwyzszone i za 2 tyg.wrocic do niej musze aby miala mnie na oku,
pozatym pokazalam jej moje papiery z 3d scanu i powiedzialam ze pani doktor z 3d scanu zmienila na 15 z 24 kwietnia a gp mi powiedziala ze to nie ma znaczenia ze ,,ktos,,inny dal mi inna date ona sie kieruje informacjami z jej komputera.aha

Do góry