reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
no to teraz Karolinka, Beti no i Aga i Ja (przepraszam jesli kogos znow pominelam?) ;-)

u mnie nic sie nie dzieje poza tym, ze Adasko rusza sie bardziej niz zwykle. mam wrazenie, ze w ogole nie odpoczywa. a myslalam, ze im blizej terminu tym dziecko mniej ruchliwe? no i mi sie maz poskarzyl, ze kupuje sobie zatyczki do uszu, bo zaczelam chrapac gorzej niz nasz pies :-D

Witam, dlugo mnie tu nie było :)Gratuluje wszystkim ktore juz urodzily swoje pociechy :)
Przede mna jeszcze troszke ale tak szybko minelo ze juz mam 36tydz.
A teraz pytanie do Mam ktore juz rodzily, jakie kosmetyki dla malenstwa zabrac do szpitala? Bo nie mam pojecia co mam zabrac.
Pozdrawiam goraco

Agus, ja mam spakowany plyn do kapieli (J&J z lawenda) i zwykle mydelko, myjke, pampersy (new born), waciki/gaziki - ogolnie wszystko co bylo wymienione na liscie.

i wyszly mi cale dwie torby + plecak z rzeczami dla meza, aparatem i kamera :-)

reklama
mojej tez nie kapali w szpitalu:) ja wzielam malutka probke j&j top to toe bo tego uwywalam z Maya i sobie chwalilam ,krem E45,chusteczki nawilzone ,pampersy i to wszystko:)
ja mam dwie male torby do szpitala jedna dla mnie druga dla malucha:) i pewnie bede dluzej w szpitalu niz normalnie ze wzgledu na cukrzyce:)

u mnie w zasadzie jakies tam skurcze sa,niezbyt regularne ,macica cwiczy i mam nadzieje,ze w koncu cos wycwiczy bo nie usmiecha mi sie chodzenie do terminu:-(cukier mi skacze bardzo raz za niski raz za wysoki okielznac gada nie moge:wściekła/y:generalnie wszystko gotowe i kazdy mnie pyta kiedy w koncu urodze hahahaha
ja juz w sumie tez bym chciala miec to z glowy bo jeszcze ksiazki do szkoly dla dziewczyn do kupienia,mundurki,nie wspomne ,ze widmo przeprowadzki juz mnie tak nie cieszy:eek:

Do góry