reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
poza tym malenstwo na dzisiejszym usg ma 3,700 kg

rety Aga, a ja sie przerazilam, ze moj ma prawie 3kg... a jestesmy w tym samym "terminie". ale za to ja nadrabiam swoimi 28kg na plusie juz :-D

Ja za tydzień połówkowo,ludzie gdzie to zleciało?

tez sie zastanawiam. caly czas pamietam starania, test, "motylki" w brzuchu - a tu juz prawie malucha mam na swiecie ;-)
z reszta jakby mi ktos 3 lata temu powiedzial, ze wyjde za maz i urodze dziecko to bym chyba wysmiala :-) zycie jednak lubi nam platac mile niespodzianki! :-D

a w ogole to sie bac chyba zaczynam. za duzo wolnego czasu i czlowiek glupieje. dzisiaj to sobie nawet pomyslalam, ze nie moge sie doczekac przyjazdu tesciowej :szok:

josia stanowczo za dużo czasu masz na myślenie :-D:-D:rofl2:

Tichonku moja ciąża mogłaby spowolic jak już ruchy będę porządnie czuła,teraz to takie smyranie i górki po bokach przez to łożysko na przodzie.A przydałoby się by te ruchy czuc mocno i zapamiętac na całe życie,w końcu to ostatnia ciąża...chyba,bo przecie plany planami,a życie sobie,nie? :eek::-D

josia stanowczo za dużo czasu masz na myślenie :-D:-D:rofl2:

Tichonku moja ciąża mogłaby spowolic jak już ruchy będę porządnie czuła,teraz to takie smyranie i górki po bokach przez to łożysko na przodzie.A przydałoby się by te ruchy czuc mocno i zapamiętac na całe życie,w końcu to ostatnia ciąża...chyba,bo przecie plany planami,a życie sobie,nie? :eek::-D
dokładnie tak jak piszesz
Josia-hmmmm-skoro doczekać się Teściówki nie możesz to rzeczywiście jakiś kryzys;))))
Tichonek-oj ciągnęło mi się,ciągnęło:/

reklama
dzieki dziewczyny
mnie juz dupa boli na sama mysl,ze niemaly klocek bedzie sie przeciskal:eek:a mialam nadzieje,ze uda mi sie znow bez zadnego szwa obejsc tak jak z Mayka:zawstydzona/y: no nic....oby nie przekroczylo za bardzo 4 kilo reszte da sie jakos zniesc:-D terminu mam nadzieje nie dotrzymac bo kiepsko widze wage tego dziecka....2 tyg temu mialo 3 kilo a dzis juz 3,700....:szok:wiec jak tak dalej bedzie przybierac to marne me szanse na szybki porod:-D
no nic....zobaczymy...
ja niedawno skonczylam myc i polerowac moje auto:tak:trza to dziecko pogonic do wyjscia ;-)oby poskutkowalo,bo sex i sprzatanie na mnie nie dziala hahahhah...coprawda odszedl mi czop w niedziele ,ale nic poza tym:zawstydzona/y:

Do góry