reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Lubiczanko kolejna super historia, tu nam sie jakies talenty pisarskie ujawniaja ;)

Sloszyn ja bede rodzic na Holles Street. Chwalisz sobie, czy nie za bardzo? Powiedz cala prawde, sama prawde i tylko prawde :)

josia, podobno waterbabies jest ok

a czy po prosru mozna chodzic z maluszkiem na basen samemu?

ktoras wybiera sie na porodowke???????trza ozywic watek:)

ja juz bym mogla (chciala) :-D :-D

lubiczanko, milo sie czyta i to jak! ja jak na razie do wszystkiego z usmiechem, ale watpie, zeby mi bylo tak do smiechu jak przyjedzie moja kolej :-)

a my dzis jestesmy po skanie u dr Antepowicz (kolejny raz musze pochwalic). Szyjka macicy miekka, Maly nisko, mocz w normie (choc troche bialka dalo sie wykryc i mam powiedziec o tym w szpitalu), cisnienie okej (ale mam monitorowac), no i poogladalismy sobie Adaska na usg. Maly jak na razie wazy 2900 z ogonkiem, strasznie ruchliwy i stopke mierzyla ze 2x bo wyszlo jej 8,4cm! Powiedziala, ze maly jest bardziej dlugi niz wielki :D dostalismy filmik z nagrania, czego sie nie spodziewalam no i pare zdjec. ogladalam go juz z 500x i moglabym w nieskonczonosc :-) chyba sie zakochalam :tak:

Marakuya-czekamy na Twoją...A może potem zbierzemy wszystkie historyjki do"kupy"i wydamy książkę pt"opowieści z porodówki";)))
Josia-już blizej niż dalej...choć sama doskonale wiem jak straszne są te ostatnie dni:/
Miłej niedzieli Kobietki

Mam jeszcze fajny pomysł na ten wątek,ale z tym poczekam do końca roku aż uzbieramy wszystkie dzieciaki 2011 i oczywiście jeśli wszystkie się na to zgodzą:-):-)Tym czasem czekamy na następne dzieciaczki:-)

Sloszyn ja bede rodzic na Holles Street. Chwalisz sobie, czy nie za bardzo? Powiedz cala prawde, sama prawde i tylko prawde :)

ja mowie tak, zalezy na kogo trafisz ;) ja wybralalm ten szpital ze wzgledu na dojazd

w zeszlym roku mialam super ekipe, super polozna Niemke i Irlandke, ktora caly czas mnie wspierala i powtarzala "Magdalena,you are doing very well", na koniec przyszla super lekarka do kleszczy, malo naciela, elagancko pozszywala :)

w tym roku trafily mi sie dwie panie z Indii lub tym podobne i czulam sie troche przedmiotowo potraktowana.... a na koniec przyszla Helga ( baba zandarm) irlandzka, rozprula mnie na pol posladka... :( szkoda gadac...

chcialas prawdy to prosze :) powtarzam jeszcze raz, zalezy na kogo trafisz, obojetnie jaki szpital wybierzesz...

za to na oddziale poporodowym bylo super, bardzo mile kobitki, bardzo jestem zadowolona z opieki, czasem z nadgorliwoscia sie mna zajmowaly, cierpliwoe uczyly jak przystawic mala do piersi.

w zeszlym roku to czesc nie byla najlepsza i nie udalo mi sie karmic... :(

trzyma kciuki za Ciebie, zebys trafila na super personel!

w zeszlym roku na brzuch zarzucili mi przescieradlo tak,ze tylko zainteresowane ogladaly co tam sie dzieje, a teraz zero przescieradla i maz musial ogladac mnie "zmasakrowana" :(

reklama
ja dzis po wizycie w szpitalu polozniczym i znow dolozyli insuliny z 12 jednostek rano na 16 wieczorna dawka bez zmian 8 jednostek

poza tym malenstwo na dzisiejszym usg ma 3,700 kg
eek.gif

pozdrawiam

Do góry