reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

A co do wózeczka to mi się też nie badzo podoba ponieważ taki wielki sie wydaje. ale to jest tylko moje zdanie.
Beti to ma sie tobie podobać :) wiec nie bierz naszych słów pod uwage :)

reklama
A widzisz no to problem z glowy :) !tak jest o wiele wygodniej :) bo mam kilku znajomych ktorzy maja fotelik w aucie,ale nie pasuje do wzoka i tak jezdza zapakowani po sufit hehe :)

No wiec właśnie, oni też mają fotelik który nie pasuje do wózka a ja jednak wole by pasował. Po co gondole brać jak można tylko fotelik

noooo-to do dzieła:)))))))))))))

:cool2::cool2::cool2: na razie myślę:-p, zacznę działać, ale jeszcze nie teraz

te z pennego są badziewne :baffled::baffled:
Po Marcelu żaden mi się nie uchował :no: wszystkie poszły na szmaty do podłogi.

Dla takiego tyci maluszka nie wiem co Wam doradzić...
Ale dla starszaka polecam ręcznik z Ikea - nigdy w życiu nie miałam lepszego :tak:
BARNSLIG Baby towel with hood - IKEA

Ania miała 3 i byliśmy zadowoleni, sprały się wiadomo, ale jak ciągle w ruchu były to nic dziwnego

No właśnie a co myślicie o rożkach? Bo od jednych słyszę że nie potrzebny jest, od drugich że sie przydaje i sama nie wiem

reklama
Do góry