lubiczanka
Fanka BB :)
Ja też już w komodę powpychałam co mogłam-jak na razie niezbędne minimum-czyli te najmniejsze rzeczy,bo zdołałam tylko 2 duże szuflady wygospodarować:/A,że łóżeczko się zmieściło to już cud kompletny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doktora z Medicusa odradzam!!!!!chyba ze masz nerwy ze stali i teksty typu: niech pani sie nie martwi takie prawa natury ze czesc kobiet musi poronic pfff Cie nie ruszaja. Do dr Zelazka chodze- bez rewelacji,ale lepszy od tego pierwszego zreszta i tak tylko mierzy cisnienie i wazy wiec nie jest zle,ale nie jest ginekologiem, a ta 3 pani jest- niestety slyszalam o niej skraj opinie od super do beznadziejnych.Reasumujac hehe chodze do dr Zelazka(GP), prywatnie do dr Antepowicz(super-polecam) rodze na Drohedzie chociaz tyle slyszalam,ze czemu nie w Rotundzie - no i ostatnio moja kumpela rodzila w Rotundzie(ktora strasznie mnie przekonywala do tego szpitala) i powiedziala,ze podjelam sluszna decyzje hehe poniewaz jest strasznie niezadowolona-zreszta nie ona pierwsza nie ostatnia-zreszta kazdemu nie dogodzisz i niech kazdy rodzi gdzie uwaza (ale na litosc boska czekac 5h zeby Cie zszyli?!-o nie)
Pzdr
Ja jestem dobrej mysli ,a jak bedzie zobaczymy.
Sliczne dzieciaczki!
Pzdr