reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Hej tynka. Jesli chodzi o szpital w centrum to ja bardzo polecam Hollest Str zwany tez NMH. Rodzilam tam juz raz i teraz bede drugi raz, i jestem bardzo zadowolna. Co do lekarzy to odradzam polskich lekarzy, bo zdzieraja, a wcale nie sa lepsi. Lepiej znalezc dobrego GP w okolicy twojej, ktory bedzie cie znal i we wszystkich pomoze lub skieruje gdzie trzeba. Ja w Medicusie robilam tylko wczesne USG, zeby miec pewnosc ciazy i uslyszec serduszko.

reklama
Hej.Ja też bede rodzić w Drogohedzie,mam nadzieje że bedzie wszystko w porzadeczku.
Jeśli chodzi o GP to chodze do Dr.Wuczyńskiej a do ginekologa do Dr.Antypowicz w Santry.Ogółem jestem zadowolona.
Wiadomo każdy ma inne zdanie.

No Dorota tu sie nie zgodze bo gdyby nie Pl lekarz juz bym nie byla w ciazy bo Irl nie dopatrzyl sie niczego zlego,ale kazdy ma inne zdanie.Jezeli chodzi o lekarza to nie zaluje- wole wydac na lekarza niz kupic cos innego :). Niestety co do Irl lekarzy zdanie mam takie sobie-oczywiscie nie wolno uogolniac, ale np moje chlopakowi zapisal antybiotyk gdzie zakazenie szlo do nogi i potrzebna byla natychmiastowa operacja i w sumie racja bo go nie naciagnal bo zaplacil 50e hehe. Najwazniejsze miec lekarza ktory nam odpowiada.Ja dlugo szukalam i znalazlam:).

Trzeba poszukac dobrego lekarza, z tym sie zgodze. Zawsze znajda sie 'elementy', ktore zle przepisza, niedopatrza czy cos. Chodzi mi o to, zeby nie isc od razu do polskiej przychodni, a poszukac.

Tynka, nie wiem czy jest rejonizacja, bo do NHM chodze prywatnie. Wiem tylko, ze moga odmowic, ale nie wiem na jakiej podstawie. W Rotundzie nie moga. Przyjma wszystkich.

reklama
Do góry