reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
:-)no ja raczej tez z tych,co slodyczami nie gardza:-Dno ale co zrobic....bezpieczniej je omijac w moim przypadku....
przedwczoraj na przyklad dokonczylam lizaka chupa chups po mojej malej...moze z polowe zostawila:zawstydzona/y:i cukier mialam duzo ponad norme:szok:a gdzie tu lody ,batony i inne przyjemnosci.....moge oczywiscie czekolade,te z wyzsza zawartoscia kakao czyli 70 i te wyzsze.....z tym,ze tylko jedna kosteczke i zaraz po obiedzie ,bo cukier tez sie po tym strasznie podnosi:baffled:wiec.....lepiej wcale nie jesc bo po co se smaka robic,no nie?:crazy:
u mnie jak widze po zapisywaniu to cukier mi nawet duzo skacze po obiedzie i wieczorem,choc jem tak jak sie nalezy...musze poczekac na wyniki do nastepnego tygodnia i moze powiedza,czy to tylko cukrzyca ciazowa czy mialam ja juz wczesniej:baffled:zwlaszcza ze ciagle cukier w moczu mi wychodzi:angry:

a tak poza tym zaczelam kupowac male ciuszki( bo po Mayi wszystkie do 6 miesiecy oddalam i teraz zaczynam od poczatku)...wczoraj popralam a poprasuje mam nadzieje,jak sie przeprowadzimy...o ile to w koncu nastapi:crazy:
wizyte mam 28 czerwca i wtedy mam miec usg ,wiec licze na to,ze mi powiedza,czy kompletowac ciuszki w niebieskim czy w rozu:laugh2:

milego dnia

Aga, tak patrze nna twoj suwaczek i widze ze obie mamy dokladnie ten sam termin :D

Ja juz wiem, ze chlopak. J. obiecal usunac niepotrzebne rzeczy z pokoiku malego, zebym mogla juz wszystko ukladac. Co do ciuszkow, to mam kilka pokupowanych, i dwa wielkie worki od kumpeli - wiec chyba tez sie juz za pranie wezme - zastanowie sie nad prasowaniem bo nie cierpie tego tak ze nie wiem!

A na zakupy ciuszkowe ide z koncem miesiaca, zeby zdarzyc ze wszystkim zanim "mamusia" przyjedzie bo z nia to ja nic nie kupie (wszystko musi byc nowe i "porzadne") ani nie zrobie.. znaczy zrobie i kupie ale z nia klekoczaca swoje "madrosci" nad uchem...

Witam
Przepraszam,że tak mnie tu mało:((Jakoś tak czas ostatnio mi przez palce ucieka:/
Sloszym,Ankadaria,Biola-najgorętsze gratulacje!!!
Aga-Ty mnie nie strasz żem nastepna;)Ależ oczywiscie najchętniej juz bym rodziła:/Co do dietki-nie wiem czy dałabym radę...U mnie dzień bez słodyczy dniem straconym-i niestety wszyscy po moim humorze widzą,że mamie kalorii brakuje;)

:)

ja mowie do J. ze malemu jakies wyjsciowo-wizytowe stroje zakupic, a ten do mnie, ze nie ma sensu, bo jak z raz, dwa mi je (cytuje) "obe*ra" to mi sie odechce go stroic :-)
J. bardziej patrzy na polki z klockami lego dla kilku (czasem kilkunasto) latkow niz spioszki :-D nawet pies ma radoche bo juz cieszy sie na widok przybywajacych zabawek :-)

reklama
Do góry