reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

a ja dzis ze szpitala dostalam list i za tydzien w srode znow test na cukier...wrrrr....i znow ponad 2 godziny w plecy.....wtorek do diabetyka i na kurs o cukrzycy,sroda test glukozowy a w czwartek wizyta w szpitalu.......:eek:

reklama
a no to troche masz tych wizyt... ja we wtorek jade na wizyte do szpitala... mam nadzieje ze wszystko ok bedzie

a ja zagladam na krotko, szybko sie przywitac i zmykam.

My juz po slubie :-) w sukienke weszlam wiec obylo sie bez wiekszych problemow (nie wliczam awantur z matka i tesciowa). Ogolnie jestem baaaaardzo zadowolona :happy2:

W poniedzialek mialam wizyte z Midwife - wszystko w porzadku. serducho bije jak oszalale. brzucho ma 30 cm (wiecie po co oni to mierza? w koncu kazda kobieta "rosnie" inaczej?). no i dodatkowo uroslam o 17kg :szok: :szok: :szok: a tu jeszzce 3 miesiace przede mna!

za 2 tygodnie wizyta kontrolna u GP i za 3 z powrotem do szpitala - polozna powiedziala ze pogada z lekarzem i moze bedzie USG bo na USG wyszlo ze maly nieco za duzy jak na ta date urodzenia co mam, ale mimo wszystko zostawili 19 sierpnia.

rety... sie doczekac nie moge!! ;)

aha. mam do sprzedania wozek britaxa:
britax-strider-3-wheel-stroller.jpg

uzywany, w bdb stanie (czysty, swiezo wyprany), jako , ze nie dziala hamulec na prawym kolku (ale jest to do naprawienia, trzeba naciagnac i zalozyc sprenzynke) to chce za niego tylko 50e (kupiony za 100). info i zdjecia na prv ;)

Josia gratuluje slubu:) a termin mamy ten sam:-p

mnie brzucha jeszcze nikt nie mierzyl....ale licze na jakies usg w czwartek:confused:zreszta powinni mi zrobic zeby zobaczyc czy malenstwo ok:) w koncu zadnego jeszcze mi porzadnego nie zrobili ostatnie mialam w 14 tyg sprawdzali bicie serduszka:dry: no ale w zwiazku z cukrzyca ludze sie ze moze cos sie ruszy:)

Mamusie kochane, ja juz mam swoja krolewne Amelke w domku ;) Urodzilam 01/06 o g.10.11.

Malenstwo wazylo 4kg, dl 51cm

Wkrotce napisze wiecej ;) a teraz pod prysznic i spac

reklama
Moje gratulacje :) Odpoczywaj sobie ze swoja niunia :) No i jak tylko dojdziesz do siebie czekamy na wiecej informacji :) pozdrowionka

Do góry