reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

a ja dzis ze szpitala dostalam list i za tydzien w srode znow test na cukier...wrrrr....i znow ponad 2 godziny w plecy.....wtorek do diabetyka i na kurs o cukrzycy,sroda test glukozowy a w czwartek wizyta w szpitalu.......:eek:

reklama
a no to troche masz tych wizyt... ja we wtorek jade na wizyte do szpitala... mam nadzieje ze wszystko ok bedzie

a ja zagladam na krotko, szybko sie przywitac i zmykam.

My juz po slubie :-) w sukienke weszlam wiec obylo sie bez wiekszych problemow (nie wliczam awantur z matka i tesciowa). Ogolnie jestem baaaaardzo zadowolona :happy2:

W poniedzialek mialam wizyte z Midwife - wszystko w porzadku. serducho bije jak oszalale. brzucho ma 30 cm (wiecie po co oni to mierza? w koncu kazda kobieta "rosnie" inaczej?). no i dodatkowo uroslam o 17kg :szok: :szok: :szok: a tu jeszzce 3 miesiace przede mna!

za 2 tygodnie wizyta kontrolna u GP i za 3 z powrotem do szpitala - polozna powiedziala ze pogada z lekarzem i moze bedzie USG bo na USG wyszlo ze maly nieco za duzy jak na ta date urodzenia co mam, ale mimo wszystko zostawili 19 sierpnia.

rety... sie doczekac nie moge!! ;)

aha. mam do sprzedania wozek britaxa:
britax-strider-3-wheel-stroller.jpg

uzywany, w bdb stanie (czysty, swiezo wyprany), jako , ze nie dziala hamulec na prawym kolku (ale jest to do naprawienia, trzeba naciagnac i zalozyc sprenzynke) to chce za niego tylko 50e (kupiony za 100). info i zdjecia na prv ;)

Josia gratuluje slubu:) a termin mamy ten sam:-p

mnie brzucha jeszcze nikt nie mierzyl....ale licze na jakies usg w czwartek:confused:zreszta powinni mi zrobic zeby zobaczyc czy malenstwo ok:) w koncu zadnego jeszcze mi porzadnego nie zrobili ostatnie mialam w 14 tyg sprawdzali bicie serduszka:dry: no ale w zwiazku z cukrzyca ludze sie ze moze cos sie ruszy:)

Mamusie kochane, ja juz mam swoja krolewne Amelke w domku ;) Urodzilam 01/06 o g.10.11.

Malenstwo wazylo 4kg, dl 51cm

Wkrotce napisze wiecej ;) a teraz pod prysznic i spac

reklama
Moje gratulacje :) Odpoczywaj sobie ze swoja niunia :) No i jak tylko dojdziesz do siebie czekamy na wiecej informacji :) pozdrowionka

Do góry