reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry i milego dnia
biola
szczęsliwa mama
witajcie mamusie, cos tu ostatnio ucichlo...
ja wciaz 2w1
ja tez a jutro wizyta w szpitalu ((
Agus936
Zaangażowana w BB
Ja mam za tydzien wizyte w szpitalu.
Ale ja to mam jeszcze daleko do rozwiązania.
A jak sie czujecie mamusie?
Ze mna wszystko ok jak na razie tylko strasznie duzo siary mi leci z piersi i nie mam pojecia co mam zrobic by tak nie plamic ubran...
Ze mna wszystko ok jak na razie tylko strasznie duzo siary mi leci z piersi i nie mam pojecia co mam zrobic by tak nie plamic ubran...
anineczka
królowa mrówek :P
Ja mam za tydzien wizyte w szpitalu.
kupic sobie wkładki laktacyjne,które są w każdym "dzieciowym" sklepie ;-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
O masz,myślałam,że kolejne dzieciaczki już na świecie a Wy bidulki nadal nierozpakowaneWspółczuję Wam bardzo tego czekania,sama niedawno przez to przechodziłamTrzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązania i zdrowe dzieciaczki
Nasz Matt aniołek normalnie,śpi,je,śpi,je,w nocy potrafi 3 godz.przespać,nadulkać się cyca i znów paść na 3 godziny (załączam fotki na dowód)...:-)Żółtaczka mija,teraz go wysypało na czółku i oczki mu ropieją ale dziś położna była i powiedziała,że to całkiem normalne i czyści się po prostu po porodzie
Nasz Matt aniołek normalnie,śpi,je,śpi,je,w nocy potrafi 3 godz.przespać,nadulkać się cyca i znów paść na 3 godziny (załączam fotki na dowód)...:-)Żółtaczka mija,teraz go wysypało na czółku i oczki mu ropieją ale dziś położna była i powiedziała,że to całkiem normalne i czyści się po prostu po porodzie
Załączniki
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej
a do mnie dzwonili z maternity i niestety krzywa cukrowa nie wyszla pomyslnie i mam cukrzyceza tydzien wizyta u diabetologa i kurs o cukrzycy a do tego momentu dieta cukrzycowa beda robic mi kolejnego testa wiec chyba cos mnie sie zdaje jest duzo ponad norme....no nic....dowiem sie we wtorek jakie byly wyniki....wrrrrr....obawiam sie ze mi tak zostanie
milego dnia
a do mnie dzwonili z maternity i niestety krzywa cukrowa nie wyszla pomyslnie i mam cukrzyceza tydzien wizyta u diabetologa i kurs o cukrzycy a do tego momentu dieta cukrzycowa beda robic mi kolejnego testa wiec chyba cos mnie sie zdaje jest duzo ponad norme....no nic....dowiem sie we wtorek jakie byly wyniki....wrrrrr....obawiam sie ze mi tak zostanie
milego dnia
reklama
U
użytkownik 838
Gość
O, tichonku, widze ze tez sadzasz maluszka do fotelika. Ja wlasnie tak sobie myslalam, od kiedy mozna sadzac takie malenstwo do bujaka, co by mu kregoslup nie siadal... ale widze, ze ludzie sadzaja od malenkosci :-)
Podziel się: