reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Oj biedactwa, trzymajcie sie tam cieplutenko...
Az sie boje co to ze mna bedzie jak juz termin sie bedzie zblizal...
Jeszcze to jest moja pierwsza ciaza :( ale kazda z nas musi to kiedys przejsc :)

reklama
Ja mam za tydzien wizyte w szpitalu.
Ale ja to mam jeszcze daleko do rozwiązania.
A jak sie czujecie mamusie?
Ze mna wszystko ok jak na razie tylko strasznie duzo siary mi leci z piersi i nie mam pojecia co mam zrobic by tak nie plamic ubran...

Ja mam za tydzien wizyte w szpitalu.
Ale ja to mam jeszcze daleko do rozwiązania.
A jak sie czujecie mamusie?
Ze mna wszystko ok jak na razie tylko strasznie duzo siary mi leci z piersi i nie mam pojecia co mam zrobic by tak nie plamic ubran...

kupic sobie wkładki laktacyjne,które są w każdym "dzieciowym" sklepie ;-)

O masz,myślałam,że kolejne dzieciaczki już na świecie a Wy bidulki nadal nierozpakowane:sorry2:Współczuję Wam bardzo tego czekania,sama niedawno przez to przechodziłam:sorry2:Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązania i zdrowe dzieciaczki:tak:
Nasz Matt aniołek normalnie,śpi,je,śpi,je,w nocy potrafi 3 godz.przespać,nadulkać się cyca i znów paść na 3 godziny (załączam fotki na dowód:-D)...:-)Żółtaczka mija,teraz go wysypało na czółku i oczki mu ropieją ale dziś położna była i powiedziała,że to całkiem normalne i czyści się po prostu po porodzie:tak:

Załączniki

• Fotki z mamy telefonu_800x500.jpg
    Fotki z mamy telefonu_800x500.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
hej

a do mnie dzwonili z maternity i niestety krzywa cukrowa nie wyszla pomyslnie i mam cukrzyce:eek:za tydzien wizyta u diabetologa i kurs o cukrzycy a do tego momentu dieta cukrzycowa:shocked2: beda robic mi kolejnego testa wiec chyba cos mnie sie zdaje jest duzo ponad norme....no nic....dowiem sie we wtorek jakie byly wyniki....wrrrrr....obawiam sie ze mi tak zostanie:confused:

milego dnia

reklama
O, tichonku, widze ze tez sadzasz maluszka do fotelika. Ja wlasnie tak sobie myslalam, od kiedy mozna sadzac takie malenstwo do bujaka, co by mu kregoslup nie siadal... ale widze, ze ludzie sadzaja od malenkosci :-)

Do góry