reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

witam wszystkie mamuski te ,,stare,,i te ,,nowe,, i dzieki bogu ze juz po swietach.dzis popraz pierwszy w spokoju moglam sobie usiac choc nie dawno co wrocilismy z urodzin,bratowej maly konczyl 5 latek wiec szalenstwo.cale swieta tylko imprezy i imprezy ale juz po wszystkim.
VIKA slonce a gdzie ty to malenstwo przechowujesz,ja jestem chyba z 3 razy wieksza os ciebie,nie wchodze na wage bo naprawde peknie w sumie nie zajadam sie za dwujke ale przez swieta sobie nie odpuszczalam zbytnio.6 miesiac juz sie zaczal,ciesze sie ze tak szybko mijaja te miesiace do kwietnia nie az tak dalko.maly nadal warjuje i szaleje w brzuszku.
pozdrawiam

reklama
VIKA ja mam termin na 24 kwietnia i rodze w NMH,jest mi juz ciezko i doczekac sie nie moge.
dzis znow na zakupkach bylam i 2 torby ciuszkow dla malego zakupilam takie sliczne niebiesiutkie.
niedlugo zaczynamy pokoik przemalowywac,wszystko z rozowego na niebieskie ale bedzie roboty przy tym,a wy dziewczyny kiedy pokoik dzidzi zaczynacie przygotowywac?

ja mam pokoik bo będzie druga córeczka więc już tylko postanowilismy gdzie wstawimy łóżeczko..:-p z ciuszkami to samo.. wystarczy tylko wyprac po małej i gotowe:-D

VIKAMCIA u nas ,,miala,,tez byc dziewczynka,staralismy sie o dziewczynke i dlatego po pierwszej corci zatrzymywalismy wszystko dla drugiej dzidzi,poprostu wszystko tez mam na dziewczynke,pokoik byl rozowy,ubranka,zabawki dla dziewczynki wiec to byl dla na SZOK jak w szpitalu mi powiedzieli ze bedzie chlopczyk wiec wszystko od poczadku trzeba robic dla malego.ale za to jestesmy przeszczesliwi ze bedzie chlopusio.

Witam wieczorowa pora.

Barmanko, przestalam pisac, bo nie nadazalam z dzienna produkcja majowek :-) i po jakims czasie przeszla mi wena. Teraz tez jeszcze sie nie wkrecilam na sierpniowki 2011.

Bina, ja mam nadzieje, ze u nas bedzie odwrotnie. Jest chlopczyk i oczywiscie fajnie byloby miec dziewczynke. Jak sie udalo to bede odkupowywac wszystko co rozowe.
A co do pokoju to jest neutralny zolty, brazowy, bezowy, wiec niezalenie od plci kolory zostana.

Ja tez rodze w NHM. Bardzop pozytywne wspomnienia po pierwszym razie.

u nas ma być dziewczynka, jak się zmieni to też bedziemy się cieszyć a pokoik mamy różowo liliowy , z jedną ściana zieloną:-p i łóżeczko tak czy tak będzie stało na tej zielonej;-) i sa tam naklejki kubusia ,.. więc pasuje idealnie i do chłopca i do dziewczynki...
a na następną zimę się przeprowadzamy wiec i tak będziemy malować inaczej:-D

reklama
witam,dziewczyny mam problem i sama nie wiem co mam robic,slysze caly czas w radiu i pisza w gazetach o tej swine flu,ze sie znow wirus pogarsza i aby kobiety w ciazy sie szczepily,i sama nie wiem co mam robic,szczepic sie czy nie.a wy co o tym myslicie?

Do góry