reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

U mnie spokojnie duzo J mi pomogl przy przygotowaniach do Świat.
Jutro my jedziemy w gosci wiec luzik bede leniuchowac sobie a co :-)

Bina mi przybylo narazie niecale 2 kg waze 50,8kg wiec nie jest zle z Nacia przytylam 8kg przez cala ciaze wszystko poszlo w brzuszek i teraz pewnie tez tak bedzie

Dorota w ktorym szpitalu rodzisz?

to w sumie prawie jak ja przytyłaś:tak: bo ja z Vi przytyłam 7kg ... teraz mam 3 kg na plusie , ale to już mój 24 tc:tak: więc mało...
jak wrzucę z fona zdjęcie jak wyglądam.. to nie uwierzycie że zaczełam już 6 miesiąc ciąży:-D chyba że po piersiach poznacie:-D

reklama
hejka :-)Czy mogę do Was dołączyć?
Termin wg OM mam na 10 czerwca, mam już synka Marcelka (maj 2009) i jestem z Dublina :tak:

Hej barmanko. Nie wiem czy pamietasz, ale kiedys pisalysmy sobie, bo moj Sam i twoj Marcelek sa z maja 09. Widze, ze znowu bedziemy mami w podobnym czasie;ja troche pozniej. Gratulacje i spokojnej ciazy!

to w sumie prawie jak ja przytyłaś:tak: bo ja z Vi przytyłam 7kg ... teraz mam 3 kg na plusie , ale to już mój 24 tc:tak: więc mało...
jak wrzucę z fona zdjęcie jak wyglądam.. to nie uwierzycie że zaczełam już 6 miesiąc ciąży:-D chyba że po piersiach poznacie:-D

Vika widzialam Twoje foto i naprawde ciezko uwierzc ze to juz 6 miesiac :-D nic nie widac po Tobie ze jestes w ciazy

Barmanka Witaj :-)ja mam termin na 14 czerwca

a jednak:-D
ale tak naprawdę to prawie wcale mi nie urózł brzuszek.... jeszcze..
może minimalnie się uwypuklił.. to wszystko...
w sumie to dużo osób nie wie że jestem w ciąży ... i wcale tego nie podejrzewają :-D bo niby jakim cudem;-)

Dorota, tak pamiętam Ciebie :tak: dlaczego przestałaś pisać na majówkach? :sorry2::-p
A Ty na kiedy masz termin?

Ania, a w jakim szpitalu będziesz rodzić? Bo termin bliski mojego, może się spotkamy na porodówce :tak::-D

reklama
Do góry