reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

nie jestem dobra w dochodzeniach:-D:-p ale wydaje mi się, że PATRYCJA3007 urodziła 15.12 śliczną córeczke:tak: wnioskuje to po zdjęciach na nk:-D jeśli się myle to przepraszam:zawstydzona/y: a jeśli nie to ogromne gratulacje!:-):-):-)

reklama
Tak,tak urodziła Jennifer:tak:Dobry z Ciebie szpieg:-DPrawie tak dobry jak ja:-D:-D
Ogromne gratulacje:-)
congratulations_on_your_new_baby_girl_122.jpg

Ostatnia edycja:
witam i ja po swietach,musze przyznac ze nawet nie chce wchodzic na wage i powiedzialam mezowi aby schowal wage bo widze po ciuchach ze kilka kilogramow mi przybylo,ale coz,mam nadzieje ze MALY sie najadl so syta,kopal cale swieta wiec jak ja byl zadowolony ze swiat.ale powiem szczeze ze bylam tak meczona po swietch ze hej.przed swiatami biegalam i robilam jak szlona a po swietach sil nie mialam na nic,dzieki mezusiowi moglam sobie pospac po poznego polopudnia a on sie mala opiekowal.
nawet dzis wstalam o 12.30 zmeczenie mnie dobilo.i brzuszek i urusl tez i ciezej mi juz troszke tez jest.
w piatek znow szalenstwo,przygotowywanie sie do sylwestra.nie moge sie doczekac.
pozrawiam mamuski

U mnie spokojnie duzo J mi pomogl przy przygotowaniach do Świat.
Jutro my jedziemy w gosci wiec luzik bede leniuchowac sobie a co :-)

Bina mi przybylo narazie niecale 2 kg waze 50,8kg wiec nie jest zle z Nacia przytylam 8kg przez cala ciaze wszystko poszlo w brzuszek i teraz pewnie tez tak bedzie

Dorota w ktorym szpitalu rodzisz?

Bina, biegalas doslownie czy w przenosni? Bo jak lubie biegac i w pierwszej ciazy biegalam, ale teraz przez te sniegi zaprzestalam.

Ania, ale jestes szczuplutka ::-) Zazdroszcze. I to juz po jednym dziecku.
Ja rodze na Hollest Str. A Ty gdzie? Na kiedy masz termin?

reklama
Ania, wiele osob mowilo mi, ze jest lepiej tutaj, bardziej po ludzku, jednak inaczej. Caly system opieki nad kobieta w ciazy rozni sie od tego w Polsce. Mnie odpowiada, ale zdania sa podzielone. Nie boj sie. Polozne w szpitalach sa naprawde fantastyczne:tak:

Do góry