reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Ewunia 4h??! Wow, to zazdorszczę, moja jak śpi 2 razy dziennie po godzinie to jest dobrze, bo niekiedy to tylko raz śpi :-( Ale ogólnie jest grzeczna, nie mam na co narzekać ;-)

Dzisiaj mieliśmy pogrzeb dziadka mojego męża :-( I zostałam ze swoją Kinią i miałam jeszcze malutkiego od szwagierki (2,5 miesiąca).

BlackWizard, mąż na pewno sobie poradzi.

A u nas w rodzince wysyp maluszków. Żona brata W też ma termin na czerwiec (2 dni przede mną) :-) hihi będzie można razem chrzciny zrobić. Tylko myśleliśmy brata męża wziąć na chrzestnego ;-) i komunie połączyć ;-) hihi Poza tym dzieciaki najprawdopodobniej do 1 szkoły będą chodzić (od siostry męża, od brata męża i jeszcze od kuzyna z domu obok - jego żona też jest w ciąży).
Będzie wesoło i Kinia będzie się miała z kim bawić :-)

My z chrzestnymi dla drugiej córy też mamy problem, bo mieli nimi być mój brat i bratowa, ale nie mają ślubu kościelnego i nasz proboszcz za żadne skarby się nie zgodzi :dry: Wczoraj rozmawiałam z mężem kogo wybierzemy i nie mamy zielonego pojęcia... Za małe rodziny mamy :-p

Przed chwilą sprawdziłam rozwiązania maturki w internecie i będę miała coś koło 60-70 % dobrze. A żeby zdać potrzeba zaledwie 30 :tak:. I to praktycznie bez nauki. Więc o maj się nie boję, tym bardziej, że czekają mnie jeszcze korki :-)

Martusiu, to super, gratuluję!!! super wynik!!!

Tosiaczku, spokojnie, to był epizod :-p tak to spi po 2-2.5h...

my chrzestnego dla Ani mamy, ale nie ma chrzestnej :no: a muszę małą ochrzcić zanim do pracy wrócę :szok:

Ewunia ja sama jestem zaskoczona wynikiem ;-). Oby tak samo było w maju :-D.

Mojej dziewuszce się ze spaniem poprzestawiało od kilku dni i ma dwie drzemki po 2 godziny. Wcześniej były godzinne, więc jestem z tego powodu szczęśliwa. Choć wolałabym taką jedną trwającą 4 godziny :-p:-p:-p
Moje dziecię już śpi. Do rana spokój :-D

Mam nadzieję, ze moja starsza z młodszych zaraz też zaraz zaśnie, bo młodsza to bryka na całego :-D turla się po łózku i zaśmiewa w głos cudak mały :-)

Cześć Dziewczyny :))
Nie odzywałam się pare dni bo w niedziele na grobach , poniedziałek jakoś też w biegu a wczoraj byliśmy we Wrocławiu po pieska ;)) bo moj teść ma Hodowle Owczarków Niemieckich - Wilczy Diament ( mała reklama heh..)
Wczoraj byłam z Jaśkiem na szczepieniu i był baaaaaaaaaardzo grzeczny :) ogólnie jakoś zrobil się grzeczniejszy od poniedzialku :) wybiło mu 4 miesiące może dlatego :p
Jedynie co to najgorsze są noce bo strasznie źle śpi... budzi się co 1h i marudzi :( aaa i mleko pije ciągle na raty , sama nie wiem co mam zrobić.

A moja ciąża :) jem wszystko co kwaśne i nie mam żadnych mdłości :) a w tamtej ciąży jadlam same słodycze i miałam straszne mdłości ... ;P

No nic lece bo Jasiek się budzi a trzeba jechać na jakieś zakupy ;D;)

Pozdrawiam dziewczyny :))

Aaaa i gratuluje powodzenia na maturze ;)

reklama
Do góry