reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
livastrid aaa, no ja wiedziałam że w ciąży jesteś :-D. Pewnie masz nudności?? Oby szybko sobie poszły :tak:

No w końcu się spakowałam na wyjazd. Teraz czekam aż dziewczyny się obudzą, zjemy zupkę, wyjdziemy na dworek na chwilkę (pewnie do ogródka) i rodzice po mnie przyjadą :-)

A jutro M dojedzie, bo okazało się że ma wolne :tak:

Ja sprzedałam własnie kubę kolezance na spacer.Idę zaraz kawkę robić,girki do góry i odpoczywam:)
livastrid-powiem Ci,ze odkąd znam termin to czuję się spokojniej,jakoś tak pewniej,ale też muszę liczyć się z tym,ze może się akcja wcześniej zacząć.wszystko tam niby już gotowe do startu:)jeżeli chodzi o mdłości to są mi całkowicie obce.ani w tej ani w poprzedniej ciąży ich nie zaznałam.
emilia-moja mama nam cały czas gada,zeby kube na basen zabrać,ale jakieś mam obawy:/pewnie zdecydujemy się dopiero jak drugie podrośnie.
max_olo-akurat ten chodzik bright starts jest super.gdybym wczesniej wiedziała o jego itnieniu to na pewno bym go kupiła.niestety kiedy go zobaczyłam to kuba juz byl na niego za duzy:-(
agata-bez paniki kobito!:)zdazysz ze wszystkim (ma baby mamy to w genach)!!!:)walnij sobie drineczka i od razu wszystko szybciej pójdzie;-)

Hej
ale super fotki wstawilyscie:) dzieciaczki piekne...
Pogoda na dworze cudna, tylko troche za upalnie...:dry:

To i ja wstawie moich lobuzów...

Załączniki

• DSC03223  m.jpg
    DSC03223 m.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03160 male.jpg
    DSC03160 male.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03219 m.jpg
    DSC03219 m.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC03155 male.jpg
    DSC03155 male.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC03191 2.jpg
    DSC03191 2.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC03184 mae.jpg
    DSC03184 mae.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC03232 m.jpg
    DSC03232 m.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 33
Cześć,
Na początku - przesłodkie dzieciaczki. Super się patrzy na takie roześmiane, szczęśliwe buziaki.

Co do mdłości w ciązy, to mnie nie oszczędziły ani w pierwszej ani w drugiej ciąży. Nie wymiotowałam, ale muliło mnie non stop od rana do wieczora do piątego miesiąca.

Nie pisałam trochę, bo jakoś ciągle w drodze. Wczoraj byłam u dentysty - wyrywanie ósemki. Uff na szczęście to już ostatni ząb do wyrwania. Wczoraj bolało mnie pół twarzy.
Dziś rano logopeda, a potem działeczka u rodziców. Logopeda super babeczka. Mamy ćwiczyć z Kacprem na książeczkach, które musimy zakupić. I nie wiem. czy to zasługa tej pani ,ale moje dziecko zaczęło dziś wołać tata. Bo właśnie to mnie najbardziej martwiło, że on nie zwraca się do mnie mama, czy do męża tata. Ciągnie za rękę, albo zwraca naszą uwagę w inny sposób, ale nie mówi tych podstawowych słów. Ogólnie, to problem jest, ale wystarczy, jak będziemy z nim ćwiczyć. Ile ona miała pomocy logopedycznych, cały pokój. Jestem nią zachwycona, następna wizyta lipiec-sierpień, żeby sprawdzić, czy są postępy.

Uciekam spać dziewczyny, przepraszam, że nie odpisuję, ale jestem padnięta. Niestety w kwestii spania Asi nic się nie zmienia, ciągle 6-8 pobudek w ciągu nocy. Nie przesypiam nawet 3 godzin ciągiem. Czekam na tą poprawę z utęsknieniem.
Gdybym nie pisała przez weekend (w niedzielę mamy komunię), to życzę Wam udanego weekendu działeczkowo-leżaczkowego:-)

Hej
Nie wiem czy mnie pamiętacie bo pisałam kilka postów na tym temacie, a potem jakoś tak zamilkłam.
Chciałam się pochwalić ze 30 marca 2011 urodziła sie moja trzecia pociecha :)
Mała córeczka- Karolinka :)
Pozdrawiam Was :)

Hejjjjjjj

Dzisiaj upał że ho oho :) A do tego cały dzień sprzątranie i mycie okien. Cisza dzisiaj na forum straszna :) Wszystkie przecież na działeczkach.
Zdjęcia dzieciaczków są super. Mcie cudowne pocieszki.

Nie wiem jak zrobić suwaczki i je tu wklejać, pomożecie :)

Uciekam dziś bo jestem padnięta.

Miłego wieczorku.

Załączniki

• IMG_4027.JPG
    IMG_4027.JPG
    20,7 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_4297.JPG
    IMG_4297.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
ulalala jakie tu pustki:)ja cały weekend spedziłam w domu schowana w najciemniejszy kąt przed tymi upałami!!!dla mnie ta pogoda jet po prostu zabójcza!:(z młodym dzisiaj wieczorem lecimy do okulisty,bo chyba zapalenie do jego spojówek zawitało.ehh zawsze coś:wściekła/y:
Liza,Nikolajda-piękne maluchy!!!!:)
trojkowamama-gratulacje!!!jak ogarniasz się z trójką?
na-tuska-no mam nadzieję,ze wytrzymam choć te upały powodują we mnie wielką pragnienie wcześniejszego porodu (tfu,tfu)!!!
agata -żyjesz po tych chrzcinach?????
julisia-czekamy na niusy:)!!!

Do góry