reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Graz pięknie wyglądacie! A malutka słodziutka! My się chrzcimy dopiero za 1.5 miesiąca.

Matajka
mieszka się ok, dopiero poznaję okolicę. Nigdy wcześniej w Redzie nie byłam, więc jak tu wylądowaliśmy byłam zielona ;-)

reklama
Graz super, że chrzciny z głowy :-) Mi się nawet myśleć nie chce o chrzcinach...
Black jak ci się mieszka na swoim? ;-)

Black Ty pisałaś o podwójnym wózku, że masz zamówiony czy coś... mogę spytać jaki model i czy jesteś zadowolona? Ja się nadal zastanawiam...

Hej :-)
Tosiaczek a jak tam dajesz sobie rade z dwójka brzdaców?:-) ja swoje juz ogarnełam i dzis z Mikusiem zaliczylam pierwszy 45min spacerek ;-)

Elizka nie chwaląc się chyba na razie nieźle sobie radzę, zwłaszcza, że sama z dziewczynkami siedzę i jeszcze 4 słoiki czereśni zaprawiłam ;-)
Wysprzątałam bo położna miała przyjsc ale nie przyszła :-(

A spacerki już mamy 2 za sobą wczoraj i dziś a przedwczoraj na chwilkę na rękach była na polku :-)

Dziewczyny na początku jest łatwo, gorzej jak maluch podrośnie i już mniej śpi ;-)

A ja jestem po spacerku z Matajką :-D. Świetna dziewczyna z niej, a Kubuś jaki grzeczny! W szoku byłam, że taki mały berbeć może być taki spokojny! A jak pięknie i duzo mówi! Sary niestety nie widziałam. Chciałam wziąć aparat i kurcze zapomniałam, ale na jutro znów się umówiłyśmy, więc nadrobię zaległości. I okazuje się, że mieszkamy bardzo bliziutko :-)

Tosiaczek o to super:-)
Ja tez juz nie narzekam... Pierwsze były ciezkiem bo byłam sama i wogóle wiadomo... A teraz to ktos zawsze tam zajmie sie dzieciakami jak wyjda na dwór i daje sobie rade:-) Mikuś juz mniej spi w dzien i nie narzekam :-) ja bedzie miał miesiac to przynajmniej beda jakies stałe pory jego spania itd. Ja tam wiem że dzieci rosna i zmieniaja sie BlackWizard takze wiesz;-) mniej spia w dzien itp. to przeciez taka kolej rzeczy:-):tak: zachodząc w trzecia ciążę wiedziłam o tym :tak:

Czesc dziewczyny widze ze grono mam dzieci rok po roku sie powiekszyło i bardzo sie ciesze. Przepraszam ze nie byłam tu ostatnio ale miałąm troszke problemów . U nas wreszice wszystko zgrało chłpaki maja juz plan dnia swoj rytm chodza razem spac o tychsamych porach i wstaja tez prawie identycznie. Maksymilian wstaje o 5, Antos 5.30 potem zabawa do 11 lub sapcer i potem kimonko 2 godziny wstaja obiad , zabawa , spacer, zabawa i kapiel około 19 najpier Maksio potem Antos i tak o 19.30 chłopaki spia. Troszke trwało zanim sie to zgrało ale najwazniejsze ze jest dobrze i ciesz sie ze jest ich dwócg. Od 1 lipca chce wrocic do pracy ale nie wiem czy to dobry pomysł.

reklama
Do góry