Wydaje mi się, że dla dziewczynki są ładniejsze imiona i łatwiej jest je wybrać, niż dla chłopca, ale nie twierdze, że dla chłopców są brzydkie imiona, po prostu jakoś nie jestem do żadnego przekonana, w każdym mi się coś niepodoba!! Marudzę jak baba w ciąży
Jak chodziłam w ciąży córeczką, również nie chcieliśmy wiedzieć, jaka będzie płeć dziecka,jak ktoś się pytał, co będzie odpowiadaliśmy, że "Kinder niespodzianka" :laugh: Ale od samego początku byliśmy przekonani, co do wyboru imion, dla chłopca miało być Kubuś a dla dziewczynki Oliwia. Urodziłam śliczną i zdrową córeczkę, której daliśmy na imię, Sandra, choć przez całą ciąże upieraliśmy się przy Oliwi. Ale gdy lekarz położył mi ją na piersi i spytał jak nazwiemy odrazu bez chwili zastanowienia powiedziałam Sandrunia!!
Tylko teraz jakoś nie wiem żadne mi się niepodoba, oczywiście mówię tu o imieniu dla chłopca, ponieważ moja córeczka nadała już dzidzi imię będzie to Julia, więc jeśli będzie to dziewczynka na pewno nazwiemy ją Julia tak jak chce tego starsza siostrzyczka!! A dla chłopca mamy następujące imiona :
-Hubert
-Miłosz
-Oskar (zaraz po Kubusiu)
-Szymon
-Kubuś (najbardziej mi się podoba, ale wydaje mi się bardzo oklepane)
-Bartek
-Olivier
Ale jakoś do żadnego nie mogę się przekonać!!