reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Lorien - gratulujemy ja wciąż czekam na powtórkę z przed tygodnia ale to chyba nie dzidzia była... no ale nie jestem sama w oczekiwaniu ) dużo zdrówka.
M
MariaOla
Gość
hmmm a może nam bulgotają całą noc, a my śpimy jak susły ..... dziś w nocy chyba będę czuwać
M
MariaOla
Gość
Lorien ..... a ty jak często teraz bulgoczesz ??
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Lorien - mówisz ?? też tak po cichutku myślę, no ale skoro się nie powtórzyło to pomyślałam, że może jednak nie Może dzisiaj mi przyjemność sprawi w końcu zaczął nam się kolejny tydzień
Asiorek ja też miałam takie coś kilka dni przed. Kopło tak nieznacznie i się już więcej nie zdarzyło, aż do tamtej nocy. Ale to było to samo, tylko słabiej.
MariaOla przedwczoraj raz, wczoraj też raz (po południu przed Tv) w nocy nic. Ale padłam jak mucha i się nie wsłuchiwałam ;-)
MariaOla przedwczoraj raz, wczoraj też raz (po południu przed Tv) w nocy nic. Ale padłam jak mucha i się nie wsłuchiwałam ;-)
Ja też mogę się już pochwalić. Tydzień temu coś mi bulgotało w brzuchu, ale nie byłam pewna czy to jest dzidzia czy coś innego. Wczoraj siostra mi opisała jak ona sama czuła swoją córeczkę i potwierdziła mi, że to co czułam to pewnie moje dzieciątko. A dziś bulgocze mi co chwilę. Tak się bardzo cieszę. Świetne uczucie! ;D
M
MariaOla
Gość
Gratki w kratki bulgoczącym ......... ja też już chcę !!!
reklama
Podziel się: