reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Dzięki dziewczyny!
Ja jeszcze wczoraj mówiłam do męża że chyba nigdy się nie doczekam i aż go w nocy budziłam, jak poczułam, taka radocha, mam nadzieję na więcej takich bąbelków ;-)

reklama
Lorien - gratulujemy :) ja wciąż czekam na powtórkę z przed tygodnia :( ale to chyba nie dzidzia była... no ale nie jestem sama w oczekiwaniu :)) dużo zdrówka.

Lorien - mówisz ?? też tak po cichutku myślę, no ale skoro się nie powtórzyło to pomyślałam, że może jednak nie :( Może dzisiaj mi przyjemność sprawi w końcu zaczął nam się kolejny tydzień :)

Asiorek ja też miałam takie coś kilka dni przed. Kopło tak nieznacznie i się już więcej nie zdarzyło, aż do tamtej nocy. Ale to było to samo, tylko słabiej.

MariaOla przedwczoraj raz, wczoraj też raz (po południu przed Tv) w nocy nic. Ale padłam jak mucha i się nie wsłuchiwałam ;-)

Ja też mogę się już pochwalić. Tydzień temu coś mi bulgotało w brzuchu, ale nie byłam pewna czy to jest dzidzia czy coś innego. Wczoraj siostra mi opisała jak ona sama czuła swoją córeczkę i potwierdziła mi, że to co czułam to pewnie moje dzieciątko. A dziś bulgocze mi co chwilę. Tak się bardzo cieszę. Świetne uczucie! ;D

reklama
Do góry