reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Mariolka TY masz na 17 stycznia?? - ja 18 :) czyli dziś kończę czwarty miesiąc, a jutro zaczynam piąty - fajnie sobie wykombinowałam ;D ;D ;D

Elexi ..... wiem, że nas podczytujesz, napisz więc też pościka, co tam z twoją ciążą, jak się ma synuś i czy wszystko OK

hej
u mnie wszystko w porządku. nie mialam po prostu czasu na napisanie. zawsze tylko szybko szybko
ciąża przebiega prawidlowo, synek rośnie jak na drożdżach. ciąża jest już tydz starsza. Teraz mialam robiony test potrójny -wszystko wyszlo dobrze. Kamień spadl mi z serca. Chociaż my już pewnie to mamy do siebie że będziemy cale życie sie matwić czy z naszymi pociechami wszystko w porządku.
Zdjecia mam , ale nie wiem czy jak nie zeskanuje to nie wyblakną. sa robione na papierze światloczulym. jak sie uda to wkleję
Pozdrawiam i obiecuję że sie poprawię :)
Bedę cześciej pisać

reklama
Fajnie, że się odezwałaś Elexi i że z twoim maleństwem wszystko OK :D
Babeczki musicie się odzywać czasem na forum, bo później się martwimy, czy z Wami wszystko OK i pamiętajcie

W KUPIE RAŹNIEJ

Do góry