reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
ja się wyleczyłam z fobiii na pająki, ale niestety wciąż mam oko ... także już rozumię i przepraszam za trywializm Karlam

O Jezu fobia na pająki. Makabra! Takiej panikary jak ja gdy widzę pająka, to na świecie więcej nie ma. Arachnofobia? Straszne. A jednak w las poszłam na grzyby, ale patrzyłam uważnie na drzewa czy nie ma pająka...

Lorien dolanczam sie do klubu arachnofobow, jak mnie kiedys dla zartu koledzy nastraszyli ze pajak po mnie lazi to normalnie zemdlalam prawie, a potem wpadlam w histerie, wiecej nie probowali mnie straszyc :p
A jak chodze na grzyby to wymachuje przed soba kijkiem i zdejmuje pajeczyny sprzed siebie co by w nie nie wpasc brrr...
Ktoregos razu u mnie w pracy (prauje w bylym magazynie) podczas wizyty szefa nagle zaczelam krzyczec bo sie okazalo ze jakis wredny pajak mi sie na biorku znalazl, dobrze ze szefa mamy z poczuciem humoru :p

Dobre Aniay, też krzyczałam wniebogłosy w lesie, jak o mało na mnie nie wlazł więlki i tłusty stwór, bleeeeeee

Już od dłuższego czasu piszemy ze sobą o naszych brzuszkach, wizytach u gina, zachciankach itp. a tak naprawdę nic o sobie nie wiemy!! Dlatego postanowiłam założyć ten wątek, proponuje abyśmy napisały coś o sobie typu ile mamy lat, co robimy w życiu, co chcemy robić.. jakie są nasze marzenia i inne takie?? co myślicie o tym?? ;D

Więc ja zaczynam mam na imię Agata mam 23 lata, mieszkam sobie w Legnicy woj dolnośląskie razem z mamą, 2 rodzeństwa (bliźniaki :p) córeczką i moim ukochanym.Mam w domu pieska kundelka, ale jest przekachany i zwie się TAJFUN i prawdziwy z niego tajfun :p mam jeszcze kotkę zwie się Lady i świnkę morską, która nazywa się Duśka ;D Obecnie nigdzie nie pracuje, zajmuję się wychowaniem córeczki Sandruni niezły z niej łobuziak >:D która w lipcu tego roku skończyła 2 latka. Z wykształcenia jestem Technologiem, obecnie studiuje na 2 roku Administrację Publiczną :p Jak już wiadomo w styczniu zostanę mamą po raz drugi, z czego bardzo się cieszę :laugh: Z moim przyszłym mężem znamy się już ok 8 lat, a za 3 tygodnie tj. 23.09. zalegalizujemy nasz związek w Urzędzie Stanu Cywilnego a już za 6 miesięcy tj. w marcu 2007 przed Bogiem :) To narazie tyle o mnie... może i wy coś o sobie napiszecie!!??

A oto nasz jak na razie 3 osobowa rodzinka (zdjęcie z ubiegłych wakacji)

A to nasze 2 Tajfuny ;)

Zachęcam również do wklejania fotek :)

Ja nie cierpię wchodzić (przez nieuwagę oczywiście) na pajęczyny zawieszone pomiędzy drzewami w lesie. Latam wtedy do okoła z krzykiem i wymachuję rękoma strzepując to świństwo. Brrrrrr

no ale napisze cosik :))

Karolina to ja :) heheh mam 23 lata, w lipcu obronilam licencjata, mieszkam z rodzicami, przyszly maz jeszcze z nami nie mieszka, dopiero po slubie cywilnym sie wprowadzi (czyli za tydzien), studia jakie skonczylam to zarzadzania i marketing w turystyce, hotelarstwie i gastronomii na AWFie Katowice. z ojcem dzidzi znamy sie od marca 2002 roku czyli 4,5 roku, nasz zwiazek burzliwy z przejsciami i litrami wylanych lez w koncu sie ulozyl :)) najwidoczniej tak bylo pisane i dzidzi pod moim serduszkiem jest tego dowodem :) ja nietsety nie pracuje nad czym ubolewam, nawet nie mialam szansy znalezc pracy, no procz pracy Koordynatora w Avonie (w tej chwili jest dla mnie w sam razu). W naszym mieszkanku mieszkaja takze dwa zwierzaki, pies szpic miniaturowy Tofi, ma roczek (biedactwo ciagle ma jakies operacje na bioderka i nozki, obecnie na nowo uczy sie chodzic) oraz swinka morska Boni, ma 4 lata i rowniez po operacji :( no ale operacja byla jakies 2 lata temu, wycieli jej macice i cala reszte. No ale po co ja o tym pisze :) mam jeszcze starsza siostre, ktora juz nie mieszka z nami, ma na imie Madzia i ma 31 lat i jest po rozwodzie ( to tak na marginesie) szalona dziewczyna, karierowiczka a dokladnie kierowniczka, tak to juz wypadlo, ona robi kariere i kase a ja zakladam rodzinke hehehehe. Hmm nie wiem co by tu jeszcze ;) Moze cos o przyszlym mezu, ma na imie Pawel, mieszka w Sośnicy (Gliwice), ma 27 lat. Pobieramy sie za tydzien czyli 8.9.2006 w Gliwicach w USC o 14.30 :) Zapraszam serdecznie:) koscielny mamy dokladnie rok pozniej 8.9.2007 :) aha jeszcze fajna rzecz, ja urodzilam sie 24 stycznia, Pawel 25 stycznia i dzidzi ma sie urodzic 22 stycznia :) milusio :) no to tyle narazie, sorki za rozwodzenie sie :) buzka

reklama
Bardzo mily watek! Chetnie sie przylacze :)

Mam na imie Agnieszka (24 lata), jestem z Wroclawia. W tym roku skonczylam studia (AWF Wroclaw, wychowanie fizyczne, specjalnosc - menedzer sportu). Od prawie 2 lat mam meza :) Jacka. Nie chcieli nam dac kredytu na mieszkanie, wiec obecnie mieszkamy w Irlandii od ponad 4 miesiecy i mamy nadzieje sami na nie nazbierac :) Bardzo cieszymy sie z naszego Malucha. Narazie wynajmujemy pokoj w domku (obecnie mieszka w nim 7 osob, w tym 3 z mojej rodziny :)), ale w listopadzie bedziemy szukac osobnego mieszkania.

Zachecam do przylaczenia sie i napisania kilku slow o sobie (szczerze - nie chce mi sie szukac po innych watkach tych informacji :))

Załączniki

• 22.07.2006 003.jpg
    22.07.2006 003.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 88
  • 22.07.2006 031.jpg
    22.07.2006 031.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 83
  • 22.07.2006 022.jpg
    22.07.2006 022.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 77
Do góry