no ale napisze cosik
)
Karolina to ja
heheh mam 23 lata, w lipcu obronilam licencjata, mieszkam z rodzicami, przyszly maz jeszcze z nami nie mieszka, dopiero po slubie cywilnym sie wprowadzi (czyli za tydzien), studia jakie skonczylam to zarzadzania i marketing w turystyce, hotelarstwie i gastronomii na AWFie Katowice. z ojcem dzidzi znamy sie od marca 2002 roku czyli 4,5 roku, nasz zwiazek burzliwy z przejsciami i litrami wylanych lez w koncu sie ulozyl
) najwidoczniej tak bylo pisane i dzidzi pod moim serduszkiem jest tego dowodem
ja nietsety nie pracuje nad czym ubolewam, nawet nie mialam szansy znalezc pracy, no procz pracy Koordynatora w Avonie (w tej chwili jest dla mnie w sam razu). W naszym mieszkanku mieszkaja takze dwa zwierzaki, pies szpic miniaturowy Tofi, ma roczek (biedactwo ciagle ma jakies operacje na bioderka i nozki, obecnie na nowo uczy sie chodzic) oraz swinka morska Boni, ma 4 lata i rowniez po operacji
no ale operacja byla jakies 2 lata temu, wycieli jej macice i cala reszte. No ale po co ja o tym pisze
mam jeszcze starsza siostre, ktora juz nie mieszka z nami, ma na imie Madzia i ma 31 lat i jest po rozwodzie ( to tak na marginesie) szalona dziewczyna, karierowiczka a dokladnie kierowniczka, tak to juz wypadlo, ona robi kariere i kase a ja zakladam rodzinke hehehehe. Hmm nie wiem co by tu jeszcze
Moze cos o przyszlym mezu, ma na imie Pawel, mieszka w Sośnicy (Gliwice), ma 27 lat. Pobieramy sie za tydzien czyli 8.9.2006 w Gliwicach w USC o 14.30
Zapraszam serdecznie
koscielny mamy dokladnie rok pozniej 8.9.2007
aha jeszcze fajna rzecz, ja urodzilam sie 24 stycznia, Pawel 25 stycznia i dzidzi ma sie urodzic 22 stycznia
milusio
no to tyle narazie, sorki za rozwodzenie sie
buzka