reklama
M
MariaOla
Gość
łoooooo ... przecież tylko użyłam słowa WŁOSIA ... Monika jest z natury zbereźna (jak sama pisze) a Karlam nie może się po tym macaniu otrząsnąć O0
Ale co tam, grunt, że się pośmiałyśmy, to i nasze słoneczka miały wesoło >
Ale co tam, grunt, że się pośmiałyśmy, to i nasze słoneczka miały wesoło >
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
To i ja sie dorzuce jakos taki bezwlosy facet(nienaturalnie), to mi sie z jakims modelem, striptizerem albo gejem kojarzy, sama wole facetow z odrobinka ''futerka'' Jednak czasem milo popatrzec na takie blyszczace gladziutkie cialko
M
MariaOla
Gość
może i włochate klaty są fajne do popatrzenia, ale mnie strasznie irytują włochy w ustach blueeeeee , a nie wyobrażam sobie, żebym nie mogła swojego męża ucałować (on naszczęście jest bardzo umiarkowanie włochaty, choć i tak wolałabym bym nie miał ich wogóle )
A jak mam ochotę pogmerać we włochach to zatapiam łapska w futrze mojego psiaka i jestem szęśliwa ;D
A jak mam ochotę pogmerać we włochach to zatapiam łapska w futrze mojego psiaka i jestem szęśliwa ;D
To ja się dopisuję do tego co napisała Abeja
Lubię jak facet ma trochę owłosienia na klacie, w końcu to facet a nie baba
a ja tam lubie "pogrzebać we włosach"
Lubię jak facet ma trochę owłosienia na klacie, w końcu to facet a nie baba
reklama
M
MariaOla
Gość
Xandii ... aleś mi obrzydziła z tymi owłosionymi plecami ... bleeee ...
Ostatnio widziałam takiego szympansa nad wodą, chyba komuś uciekł Ja bym mojego na spaniu ogoliła !! Faceci to potrafią się doczepić do włosów pod pachami, czy na nogach, a sami się kreują na małpiszony i to wszystko w porządku, mamy ich za to kochać, bo im się nie chce zejść z drzewa !!
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, ale nie potrafię nad tym przejść do pożądku dziennego.
Ostatnio widziałam takiego szympansa nad wodą, chyba komuś uciekł Ja bym mojego na spaniu ogoliła !! Faceci to potrafią się doczepić do włosów pod pachami, czy na nogach, a sami się kreują na małpiszony i to wszystko w porządku, mamy ich za to kochać, bo im się nie chce zejść z drzewa !!
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, ale nie potrafię nad tym przejść do pożądku dziennego.
Podziel się: