reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

U mnie podobnie jak u Karlam :) Przeróbki jeszcze nierobie, ponieważ mam jeszcze 2 tygodnie do ślubu. A od poniedziałku do czwartku przybyło mi 8 cm w pasie ::) więc nie wiem, czego mogę się spodziewać!! ;D Dlatego też przeróbki odkładam na ostatni tydzień. Co do fryzury to sama nie wiem jeszcze jak się uczesać!! :( Ceremonia jak już pisałam odbędzie się w Urzędzie Stanu Cywilnego w Legnicy, o godz. 14. zapraszam serdecznie :D po ceremonii zaślubin wraz z gośćmi ok.15 osób idziemy na małe przyjęcie u nas w domku. A tak samo jak u karlam wielka pompa będzie w marcu ;D
jak będziemy brać ślub kościelny!!

reklama
Teraz pokaże wam kila fryzurek, które mi się podobają, proszę doradźcie, którą wybrać :-[
1) ;D

2) :D

3) :)

4) ;)

wsumie wszystkie są do siebie podobne ale pierwsza chyba najbardziej mi sie podoba :D

A tak chcemy mieć przystrojony samochód :) Jedziemy srebnym citroenem ksara combi, niewiem jak to się pisze :p Ale czy tak man świadek ze świadkową przystroją to niewiem ale mają się postarać!! ;D

ja mam takie durne wlosy ze nie naprawde nie mam pojecia co z nimi zrobic :( dlugosc nijaka, jak upne to wszystko wylazi, rozpuszczone wygladaja daremnie, ogolnie to jestem zalamana bo mam geste wlosy co jest plusem ale strasznie ciezko nad nimi zapanowac, a co do strojenia autka, kurde no chyba nie pomyslelismy o tym ;) aaaaa

Xmamuska wszystkie sa super ale ta pierwsza najbardziej orginalna mysle,a dekoracje autka tez bedziecie miec super,o ludzie ale ci zazdroszcze tez chcialabym jeszcze raz miec wesele bo bylo super i dobre jedzonko mniam... :laugh:,

Xmamuśka ... bezapelacyjnie pierwsza ... takiej jeszcze nie widziałam, a reszta jest dość oklepana weselnie :) Autko też będzie piękne, ale pewnie ty najpiękniejsza ... i tak być powinno :)

Karlam ... może sobie jakoś fajnie zetnij włoski, albo wyprostuj prostwonicą i zafarbuj końcówki (zawsze można je ściąć), ewentualnie dobrym wyjściem są loki, wtedy włosy mają prawo być niesforne ... na codzień ich nie masz, więc jakaś odmiana może być ciekawa. Najlepiej zrób sobie jakieś próby fryzurek z jakąś zdolną koleżanką, a najlepiej z fryzjerką, tylko tej może pyszna kawka nie wystraczyć ;)

no wlasnie nie pomyslalam o podcieciu bo uparlam sie ze bede zapuszcza zeby jakos upiac na slub a teraz widze ze ladnie podciete wlosy chyba bylyby lepsze. Teraz to juz za pozno, bo moja fryzjerka nie bedzie miala wolnego terminu a slub juz w piatek, pozostaja mi tylko walki i jakis lekkie upiecie, z tymi walkami juz probowalam i jest znosnie, ale zachwycona to nie jestem :(

Xmamuśka fryzurki są fajne, ale ta pierwsza jest naprawdę SUPER. Wiem, że dużo we fryzurze zależy od tego jaki masz kolor włosów, ponieważ niektóre fryzury są bardziej wyeksponowane przy blond, a niektóre przy ciemnych włosach. Przynajmniej tak mi mówiła fryzjerka jak ja bylam czesana do ślubu. No i ocZywiście musi być dopasowana do tego czy jest welon czy nie. Ale w twoim przypadku welonu nie będze tym razem, bo masz na razie tylko cywilny :)

Karlam radzę zdać się na tą twoją fryzjerkę. Ona będzie wiedziała co ma zrobić z twoimi włosami ;)

A dziewczęta, uprzedźcie swoje fryzjerki na początku układania włosow czy długo utrzymują się na nich loki czy nie. Ja wiem, że moje szybko się prostują i fryzjerzy muszą zastosować odpowiedznie środki na utrwalenie fryzury. Tak w ogóle jak miałam zrobione włosy do ślubu to miałam na głowie 60 wsówek i 80 kokówek ;) Kupa blachy hihihihi Ale fryzura trzymała się do południa następnego rana.

:( :( :( :( :( Właśnie wruciłam od fryzjera :( :( :( :( :( i dowiedziałam się że niemoge się uczesać tak jak na tym pierwszym zdięcju :( :( :( :( :( :mad: ponieważ mam za bardzo wycieniowane włosy!!!! :( :( :( I co ja teraz zrobie :( :( A jeśli chodzi o kolor to mam góre ciemne bląd (bardzo ciemny bląd0naturalny a końcówki są jasne, pozostałość po pasemkach :p Postanowiłam przez ciąże niefarbować włosków niech sobie odpoczną ;D

reklama
biestety ja nie ide do fryzjera, kasy mi juz braknie :( ale zaopatrzylam sie w sowki z rozyczkami i z mama sprobujemy wyczarowac taka fryzure aka mialma na studniowce;) moze sie uda:)

Do góry