reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

reklama
Pierwszy tymestr mnie wykańczał. Na wszystko sił brakowało... Jeden plus, że schudłam 8 kg:)
Teraz już jest dużo lepiej. Mikołaj jest największym łobuzem na świecie, ale jakoś dajemy radę:) Maleństwo rośnie jeszcze nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka... Ale może dowiemy się 27 grudnia:) A poza tym to wszystko po staremu:)

oooo hej Paulinka :-):-):-) wreszcie się odezwałaś :-D:-D, w sumie dobrze że schudłaś bo zapewne na sam koniec przybierzesz na wadze także wyrówna Ci się :-):-), jeszcze troszkę i połowa już zleci

Kasia ale fajoska choinka u Was, a Nataniel zapewne szczęśliwy !!!!

U nas nie będzie choinki w tym roki bo nie mam nawet jej gdzie postawić a zresztą święta mamy poza domem

no ja u siebie też nie mam miejsca bo mamy jedne pokój, a choinka jest na dole u teściów :-) w sumie to jest cis, ale sama muszę przyznać że bardzo fajnie wygląda w tym roku i nawet ładny ten cis się trafił (prosto z ogródka) ;-)

mam zamiar wybrać się na basen jeszcze przed świętami czyli w poniedziałek, bo jutro na pewno też nie będę, Nataniel nadal kaszle i smarka nie wiem czemu mu nie przechodzi a ja się nabawiłam zatok znowu i zapalenia pęcherza :-(

w domu zimno bo dziadek się obraził i nie pali w piecu :shocked2:, napalił teraz około 10 ale chyba samymi kartonami, teraz tez widzę że grzejniki lekko ciepłe ale chyba za mało .... nie da rady się dogadać z tym moim teściem, jak było ciepło to palił cały czas, a jak teraz zimno to nie pali :-(

reklama
Do góry