reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Monitoring cyklu

xBUMx

.... życie cudem jest .... Moderatorka
Miasto
Śląsk
Witam.
Są może jakieś kobietki , które chodzą na monitoring cyklu ?
Możecie coś napisać na ten temat.

U mnie dziś pierwsza wizyta 11dc , pęcherzyka dominującego brak , następna wizyta za tydzień.

Poniżej lewy i prawy jajnik , moze ktoś umie coś

Ostatnia edycja:
reklama
Moli co to LUF bo za bardzo się nie znam :/

No u mnie pęcherzyki nie rosną , choć dziś następny monit i może jakiś cud będzie [emoji6]

Moli tak był cud w 25 dc pęcherzyk miał 1.9cm i nawet pękł jakoś w 27-28dc bo czulam pulsowanie jajnika i w 32dc na monicie sie potwierdziło !
Ale moje endo jest jakieś trojlinijne a po owu powinno być chyba jednolite czy coś takiego ..

Estable monitoring cyklu to sprawdza się np co tydzień ja mialam jak rosną pęcherzyk i czy dochodzi do owulacji , czy pękają itp. [emoji6]
Temp wiem , ze jakieś dwie fazy temp maja byc przed owulacja a po owulacji znów.
Najlepiej choć na nasz wątek , będę mamą juz niedługo - staramy sie o maleństwo , tam sa dziewczyny które starają się między innymi ja , więcej pomogą doradza [emoji4]

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Estable monitoring cyklu to sprawdza się np co tydzień ja mialam jak rosną pęcherzyk i czy dochodzi do owulacji , czy pękają itp. [emoji6]
Temp wiem , ze jakieś dwie fazy temp maja byc przed owulacja a po owulacji znów.
Najlepiej choć na nasz wątek , będę mamą juz niedługo - staramy sie o maleństwo , tam sa dziewczyny które starają się między innymi ja , więcej pomogą doradza [emoji4]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Dziękuję za odpowiedź. Chętnie poczytam :)

reklama
Poczytać i pytać możesz , dziewczyny na pewno udziela ci informacji [emoji4]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry