reklama
Ja chodzę na monitoring, ale ja mam juz zdiagnozowany LUF.
Co lekarz mówił na USG?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co lekarz mówił na USG?
Niepękające pecherzyki.
Chociaz ostatnio juz w ogóle nie pojawił sie
Chociaz ostatnio juz w ogóle nie pojawił sie
Na czym taki monitoring polega? Ja na moment obecny tylko działam z liczeniem dni płodnych i pilnowaniem temperatury. Dopiero zaczynam staranie sie o maluszka i chetnie sie czegos dowiem. Przeczytalam tu Link do: Temperatura ciała - źródło wiedzy o kobiecej płodności o tym mierzeniu, to ma sens?
Estable monitoring cyklu to sprawdza się np co tydzień ja mialam jak rosną pęcherzyk i czy dochodzi do owulacji , czy pękają itp. [emoji6]
Temp wiem , ze jakieś dwie fazy temp maja byc przed owulacja a po owulacji znów.
Najlepiej choć na nasz wątek , będę mamą juz niedługo - staramy sie o maleństwo , tam sa dziewczyny które starają się między innymi ja , więcej pomogą doradza [emoji4]
EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
Temp wiem , ze jakieś dwie fazy temp maja byc przed owulacja a po owulacji znów.
Najlepiej choć na nasz wątek , będę mamą juz niedługo - staramy sie o maleństwo , tam sa dziewczyny które starają się między innymi ja , więcej pomogą doradza [emoji4]
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Dziękuję za odpowiedź. Chętnie poczytamEstable monitoring cyklu to sprawdza się np co tydzień ja mialam jak rosną pęcherzyk i czy dochodzi do owulacji , czy pękają itp. [emoji6]
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
reklama