reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

U mnie jeśli chłopiec to Mikołaj dziewczynka.... kompletny brak pomysłów, a że mam intuicję na 5 i coś mi się wydaje że to będzie ona , czeka nas niezłą burza mózgów:-).

reklama
U nas poniewaz maz sie uparl ze chlopak to musi byc Jan to ustalilismy ze ja dla dziewczynki wymyslam. Jak bedzie dziewuszka to Lena albo Zofia. Chyba ze jeszcze sie cos odmieni, w koncu jeszcze masa czasu do rozmyslan :-)

witam dziewczyny a co myslicie o imieniu Wiktoria?mąż wczoraj podsunąl mi te imie choc ja wolalabym Milenke,,,

Milena ostatnio strasznie oklepane :/ i juz przestalo mi sie przez to podobac :)
maz ma lepsza wedlog mnie propozycje z Wiktoria :) imie sliczne duzo zdrobnien i bardziej orginalne :)

kazdy ma swoj gust , ale nie chcialabym nazwac dziecka tak , zeby pozniej na placu zabaw w szkole czy gdzies , dziewczynek o tym samym imieniu , czy chlopcow byla cala masa ... sama pamietam jak bylo bumm na Asie i zalowalam , ze nie mam na imie innaczej , bo wszedzie Asie , Kasie , Ole byly i mnie to wkurzalo strasznie , przez to znielubilam swoje imie :)
teraz juz lubie , bo po francusku brzmi bardzo ladnie no i nie jest to imie jakos mega popularne tutaj :)

To zależy gdzie, u mnie za to Wiktoria oklepana i w przedszkolu u córki Wiktorii jest kilka a Milena tylko jedna :-p

no ta Wikusia tez ładna ...a tam kiedy 11 lat temu urodziłam swojego synusia to miał być Alan a w ostatniej chwili wyszło ze Kacper no i mam Kacperka .

U mnie córka też miała być Irmina a wyszła Milena. Więc jeszcze nie typujemy, będziemy się zastanawiać jak poznamy płeć ;-)

reklama
Do góry