reklama
moja przyjaciolka ma coreczke amelke... nie wiem dla mnie skrot melka jest poprostu nie do przyjecia...
mi sie wydaje ze duze znaczenie ma to czy znamy kogos o danym imieniu i go lubimy czy nie. moja corcia ma po mojej przyjaciolce i druga tez (w ogole wszystkie niemal anki jakie znam sa super ;-)), no i ja sprawdzam znaczenia imnion - niby nie wierze, ale
pan maz jednak obstaje za zmiana alka, tak na szybko to mu sie podobaja stare polskie imiona jak stanislaw czy edward (nooo w sumie do przemyslenia) oba moge bezproblemowo funkcjonowac w ie - fajnie - czeka nas wybieranie nooo i z nazwiskiem musi wspolgrac :-)
choc psa nazwal baryła, kota rademenes i nikogo o zdanie nie pytal
mi sie wydaje ze duze znaczenie ma to czy znamy kogos o danym imieniu i go lubimy czy nie. moja corcia ma po mojej przyjaciolce i druga tez (w ogole wszystkie niemal anki jakie znam sa super ;-)), no i ja sprawdzam znaczenia imnion - niby nie wierze, ale
pan maz jednak obstaje za zmiana alka, tak na szybko to mu sie podobaja stare polskie imiona jak stanislaw czy edward (nooo w sumie do przemyslenia) oba moge bezproblemowo funkcjonowac w ie - fajnie - czeka nas wybieranie nooo i z nazwiskiem musi wspolgrac :-)
choc psa nazwal baryła, kota rademenes i nikogo o zdanie nie pytal
Asionek31
Fanka BB :)
amelia - brak kończyny, przy opisywaniu wad rozwojowych ludzkiego płodu...
a no wlasnie o to mi chodzilo ....
Basia no dokladnie jeszcze do nazwiska zeby pasowalo , bo jak slysze jakies Dzesika Kowalska to sory , ale ladnie to nie brzmi ...
a co do znaczenia imion to ja niewierzylam niby , ale poczytalam sobie charakterystyke wszystkich osob w rodzinie i kurcze wiekszosc sie zgadza a juz moje imie i ja to wybitnie
moze dlatego , ze imie moje wspolgra z data urodzin ??
zalazlam takie cos kiedys , ze podane sa imiona i do tego jakie najlepiej znaki zodiaku pasuja
no i mama tylko mnie z naszej 3 wpasowala i sie zgadza wszystko !!
oczywiscie nie ma co przesadzac , ale poczytac sobie mozna
K
karolina1978
Gość
Dziekuje wam serdecznie za skuteczne obrzydzenie mi imienia Amelia
a ja nie lubie Ola, chyba dlatego ze sama mam tak na imie. jak bylam mala to w ogole nie moglam zalapac ze Ola i Aleksandra to to samo (no bo podobne nie sa ) i sie przedstawialam tak:
Nazywam sie Aleksandra Sk....
Ale na imie mam Ola!
Karolina mi nie obrzydzily-i tak mi sie podoba
Nazywam sie Aleksandra Sk....
Ale na imie mam Ola!
Karolina mi nie obrzydzily-i tak mi sie podoba
oj karolina to takie głupie gadanie, jak będziesz czuła w sercu, że ma być Amelia to będzie Amelia i tyle a głupie pisanie a tym bardziej opinie innych na temat imion nie powinny mieć znaczenia przy wyborze imienia dla Twojego dziecka ;-)
ktoś napisał, że Milena jest oklepana, i średnio się komuś te imię podoba a tak na imię ma moja córcia i w sumie w d...pie mam komentarze innych na temat tego imienia bo dla mnie to najpiękniejsze imię dla córki na świecie
ktoś napisał, że Milena jest oklepana, i średnio się komuś te imię podoba a tak na imię ma moja córcia i w sumie w d...pie mam komentarze innych na temat tego imienia bo dla mnie to najpiękniejsze imię dla córki na świecie
Asionek31
Fanka BB :)
kazda z nas ma inny gust i nazwie dziecko tak jak bedzie chciala
a jezeli ktos prosi o opinie to musi sie liczyc z tym , ze moze byc negatywna i imie sie komus nie bedzie podobac
jak dla mnie normalne
a jezeli ktos prosi o opinie to musi sie liczyc z tym , ze moze byc negatywna i imie sie komus nie bedzie podobac
jak dla mnie normalne
reklama
K
karolina1978
Gość
Asionek masz 100% racje.Ja nie mam problemu ze zdrowa krytyka.Ja zrobilam ten test na imie wyszlo mi Filomena i Olimpia .Nie podobaja mi sie.
Podziel się: