reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

A mi sie tez podoba Amelia ,ale mojemu m.nie.Ale wiem ze na drugie dam ewa po mojej mamie moze mi wybaczy ze jej nie powiedzialam o ciazy.

reklama
[url=http://www.suwaczki.com/]
hchyugpjcayk1b5n.png
[/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie się podoba dla chłopców Tymek i Olek (Tymoteusz i Aleksander) dziewczynki(Julia, Lenka, Ola, Hania)...ale to co mnie się podoba to niekoniecznie mojemu mężusiowi....wrrrrr

reklama
aaa my ciągle zmieniamy....i już sama się gubię.....

aaaa podoba wam się Laura??

Laura slicznie :) bardzo mi sie podoba !

A mi sie tez podoba Amelia ,ale mojemu m.nie.Ale wiem ze na drugie dam ewa po mojej mamie moze mi wybaczy ze jej nie powiedzialam o ciazy.

Amelia juz mi sie nie podoba ... Amelka skrot tez nie , a jeszcze na dodatek gdzies czytalam , ze to imie ma jakies obrzydliwe znaczenie medyczne , cos z amputacja o ile dobrze pamietam :( i juz mi calkiem obrzydlo :)
w szkole mialam Amelke i byla beznadziejna moze to tez ma jakis wplyw ??
w kazdym razie kazda z nas ma inny gust :) wazne zeby nam sie podobalo , a jeszcze wazniejsze zeby przyszle dziecko bylo zadowolone ze swojego imienia i nie szlo do urzedu go zmieniac ...

mi sie podoba i laura i wiktoria :-) milena i amelia tak srednio...

widze , ze mamy podobny gust :)

Do góry