reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
U nas oczywiście bedzie cięzko z imieniem .. ja bym chciała Nikole albo Zuzanne mąż Paule , a dla chłopca to juz w ogóle masakra jakaś !! Mąż chce Franciszka , mnie sie mało co podoba imion chyba ze Dominik :) wiec miejmy nadzieje ze bedzie córeczka to bedzie łatwiej !!!!!!!!!!

U nas oczywiście bedzie cięzko z imieniem .. ja bym chciała Nikole albo Zuzanne mąż Paule , a dla chłopca to juz w ogóle masakra jakaś !! Mąż chce Franciszka , mnie sie mało co podoba imion chyba ze Dominik :) wiec miejmy nadzieje ze bedzie córeczka to bedzie łatwiej !!!!!!!!!!

Franek sliczne imie i bardzo modne teraz :)

mnie jakoś ten Franek nie pasuje no :( :-:)-( a Ja wiem ze inne imiona nie wchodzą w gre juz, bo mój to tak wybrzydza ze głowa mała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie imiona mu wyczytałam to tylko sie śmiał !!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: no co za chłop !!!!!!!

a ja wam powiem, że jeszcze przed fasolką myślałam o Arkadiuszu.. potem zaczęłam wymyślać ale nic nie wymyśliłam!!! Więc będzie Arek :-) Jarek i Arek :-D

Dziewczyka - Zuzanna.. to od dawna postanowione :-)

hej :-)
u nas raczej...
anna antonina
aleksander jeremi
anka to nam teraz wpadla do glowy (tzn jak zaskoczylismy) a alek wybrany od kiedy bylam w ciazy z jola (choc maz cos kreci nosem, ze juz mu sie tak bardzo nie podoba - no musze z nim pogadac)
jola na poczatku miala byc joasia - ale mi sie jakos odwidzialo ;-)
czy tylko u mnie beda podwojne imiona?
a sprawdzacie znaczenie imion?

reklama
U nas zero pomysłów...
W pierwszej ciązy byliśmy mega zdecydowani na Łucję...pojawił się DOminik...teraz ta Łucja mniej nam podchodzi.

Mnie podoba się Lena lub Liliana....mężowi nie

Dla chłopaka głowa pusta :baffled:

Do góry