reklama
mikusia84r
Entuzjast(k)a
Ja dopiero po pozytywnym jednym teście, ale imiona mam od dawna wybrane. Synek będzie Aleksander, córcia Maja.
M
mamuśka23
Gość
Macie jeszcze 8 miesięcy wiec na pewno cos wykombinujecie !!!!!!!!!!!!! :
Mikusia - imiona mi sie bardzo podobają !!!!!!!!!!!!!:-)
Mikusia - imiona mi sie bardzo podobają !!!!!!!!!!!!!:-)
K
karolina1978
Gość
Ja mialamm tez zamiar miec Giulie,do konca nie znalam plci ,a pozniej sie zrobilGiuliano,ale teraz juz nie chce wloskiego imienia ,tylko mam problem bo wszystkie imiona dla dziewczynek ktore mi sie podobaja ,to sa imiona corek moich przyjacioleknp OliwiaDla dziewczynki Giulia (czyta sie Julia) podoba sie nam obojgu i w obu krajach latwo wymowic A dla chlopca mamy wiekszy problem :/ nic nam sie szczegolnie nie podoba co by zadowalalo oboje. I co teraz :/
no to problem, niefajnie dawac imie takie same jak dziecka kolezanki z wielu powodow. A jakie meskie (poza oczywiscie Marcello e Giuliano) ci sie podobaja? Ja naprawde nie mam pomyslu...Ja mialamm tez zamiar miec Giulie,do konca nie znalam plci ,a pozniej sie zrobilGiuliano,ale teraz juz nie chce wloskiego imienia ,tylko mam problem bo wszystkie imiona dla dziewczynek ktore mi sie podobaja ,to sa imiona corek moich przyjacioleknp Oliwia
K
karolina1978
Gość
Ivi a ty chcesz wloskie imie?Twoj facet to wloch czy Polak?ja powiem szczerze ze nad imieniem dla chlopca nie chce sie zastanawiac,mam trzech starczy!To naturalnie zart za jakies 6 tygodni bede juz wiedziala i wtedy jezeli okaze sie ze znowu penisek to pomysle.A dla dziewczynki nawet podoba mi sie Stela(gwiazdka) ,albo Joy.Bo jak juz pisalam te co mi sie podobaja polskie juz sa zajete!
reklama
Bozena21
Aktywna w BB
Jeśli na świat przyjdzie dziewczynka to damy jej na imię: Jessica a jeśli chłopczyk to: Michael :-):-):-)
Ale tak naprawdę marzą mi się bliźniaki
Mój mąż też nie jest Polakiem stąd te imiona ;-)
Ale tak naprawdę marzą mi się bliźniaki
Mój mąż też nie jest Polakiem stąd te imiona ;-)
Podziel się: