reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

nimfii może te wózki są ciężkie ale uwierz mi pompowane koła robią robotę i tej wagi nie czuć no chyba że się wózek nosi , ja do perfekcji mam opanowaną jazdę po schodach w górę i w dół :)) , chociaż teraz nie mam już zbyt wielu schodów do pokonania
mi się nawet podoba coś takiego 3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1584593186) - Aukcje internetowe Allegro no i ważne że spacerówkę można montować tyłem i przodem do kierunku jazdy ,muszę go obejrzeć jak będe w pl
Madzia u mnie laktator na pewno się przyda , bo mam płaskie brodawki i musiałam karmić przez kapturek więc wieczorami jak odciągnełam pokarm to D karmił małego z butelki ( w końcu i tak mały karmiony przez silikon) a ja mogłam się wykąpać czy coś przygotować na następny dzień lub pójść po zakupy

reklama
Madzia niektore trojkolowce wydaja mi sie byc bardzo szerokie w rozstawie kol, ale wiem ze sa tez wyjatki :) Nie bede sie upierac ze takiego nie kupie a jednak wolalabym czterokolowca.
Na razie obserwuje aukcjie wózków z górnej półki Xlandery, Quinni, o musty nie myslalam bo nie wiem wiele na ich temat. Chce kupic wozek z ktorego wiekszosc rodzicow jest zadowolona ;-) i ma dobre opinie.

AniaSm ja mysle o tym wnoszeniu po schodach wlasnie bo pamietam ile sie umordowalam z wnoszeniem poprzedniego :( Wlasnie ten Baby Merc widzialam w sklepie, bardzo fajny i funkcjonalny ale masywny.

AniaSm ja ten wózek sobie upatrzyłam już wcześniej i kupię bardzo mi się podoba tylko nad kolorkiem się zastanawiamy..:-)

Mnie się XLandery bardzo podobają, ale mają jedną wadę - są niemożliwie drogie. Chyba zacznę sobie na wózek odkładać z własnej kieszeni, po 60zł tygodniowo, bo przecież inaczej nie ma mowy o jakimkolwiek zakupie, a kredytować się nie chcę. W ostateczności na początku października kupimy i dołożymy tyle ile trzeba będzie.

ponko XLandery sa drogie ale tak jak juz dziewczyny ostatnio pisaly ze mozna znalezsc w calkiem dobrym stanie i niedrogie na Allegro,wiec moze tam poszperaj i cos znajdziesz dla siebie :tak:
Ja jak na razie mam niby upatrzony wozeczek dla Ciebie ale jeszcze jest duzo czasu wiec na razie sie wstrzymuje,ale pewnie po pierwszym USG jak zobacze malenstwo i ze wszystko jest ok to pewnie zaczne juz szalec :-D

Przeglądam cały czas allegro, na razie robię sobie fundusz wózkowy, żeby się nie martwić tuż przed porodem, że nie stać mnie na wózek :D mam nadzieję, że jakoś w tym odkładaniu kasy wytrwam.

no xlandery są super ,ale ostatnio rozważam jednak zakup wózka ze spacerówką montowaną przodem lub tyłem do kierunku jazdy , młodego przez pół roku jak nie dłużej woziłam przodem do siebie w spacerówce ,dopóki się nie zbuntował że już nie chce mnie oglądać tylko świat dookoła ;)
ankusch ten wózek fajnie wygląda i jest funkcjonalny tylko mnie martwi sprawa fotelika bo wolałabym coś co w testach bezpieczeństwa dobrze wypadło ,a ten raczej nie przechodził testów

Ja tak samo jak przegladam to patrze na ceny dlatego tez zdecydowalam sie na zakup z polski gdyz tutaj w UK ceny czasem sa powalajace jesli chodzi o te 3w1 a i wygladaja na takie niewygodne,te gondole to jak dla krasnali i na pewno niezbyt wygodne a i zakup online z polski wyjdzie mnie duzo taniej w przeliczeniu na funty niz jakbym zakupila tutaj w UK jakis syf :tak:

Saabrinaa ja w UK kupowałam Quinny Speedi a póznieje Buzz,ale używane i mnie to dużo nie wysiosło.Zwłaszcza jeśli chodzi o Speedi,który jest super,a tam jakoś moze nie jest już w modzie ;-) poszukaj na ebayu.

reklama
Do góry